Heb je Sephora in Nederland?

Heb je Sephora in Nederland?

Van Huda en Fenty Beauty tot Too Faced, KVD Beauty en nog veel meer: Sephora is hét make-up paradijs, maar helaas hebben ze geen filialen in Nederland.

Kun je Sephora bestellen in Nederland?

Bestellen bij Sephora Fr Bij deze webshop kan je alle Sephora merken bestellen en naar Nederland laten versturen. De verzendkosten (€13,95) en de levertijd zijn wel wat hoger/langer, maar dat is het zeker waard.

Waar komt Sephora vandaan?

Sephora is een Franse winkelketen die handelt in parfum en cosmetica, opgericht in 1973. Sinds 1993 kent de keten een grote groei, en sinds 1997 behoort hij toe aan LVMH, een Frans bedrijf dat luxegoederen produceert en distribueert.

Welke landen hebben Sephora?

Sephora heeft zich nog niet gevestigd in België, maar heeft naast Frankrijk ook winkels in een dozijn andere Europese landen waaronder Duitsland, Italië, Portugal en Spanje.

Waarom is er geen Sephora in Nederland?

Parfumerieketen Sephora trekt zich per 1 juni terug uit Nederland. Ons land zou overbewinkeld zijn. Sephora zit nu nog in dertien V&D warenhuizen, maar wil zich meer richten op de bredere internationale markt en opkomende markten als Brazilië en China.

Waar kan je Fenty Beauty kopen in Nederland?

Helaas is jammer genoeg Sephora.fr dus de enige optie om Fenty Beauty te kopen in Nederland.

Heeft Belgie Sephora?

Sinds kort ook bij ons: deze beauty must-haves kan je nu gewoon in België shoppen. Een vakantie is zelden compleet zonder bezoek aan Sephora, Boots, Glossier of Space NK. Niets zo spannend als nieuwe beautymerken uitproberen. Alleen, shoppen in het verre buitenland zit er voorlopig nog niet in.

Wat moet je kopen bij Sephora?

Fenty Full Frontal mascara. Charlotte Tilbury Pillow Talk kit. Sephora Gentle Eye & Lip Makeup Remover. Rare Beauty Perfect Strokes Universal Volumizing Mascara. Laneige Water Sleeping Mask. The Inkey List Niacinamide.

Wat betekent de naam Sephora?

Sephora is een Hebreeuwse meisjesnaam en betekent “mooie vogel”.

Heeft Spanje een Sephora?

Sephora. De winkels van Sephora zijn de grootsten die je in Barcelona zult vinden. Het is in 1969 ontstaan en dit Franse merk is nu een multinational geworden met winkels over de hele wereld, waaronder in Spanje.