Hebben Jade en Gio een relatie?

Hebben Jade en Gio een relatie?

In 2020 bevestigde Gio en Jade hun relatie. Sindsdien hebben ze al heel wat moeten doorstaan. Ze kregen namelijk veel kritiek op hun relatie omdat de twee best een leeftijdsverschil hebben. Maar toch zijn de twee altijd samengebleven.

Hoelang heeft Gio met Jade?

Het einde van Jade en Gio? Jade en Gio zijn nu ongeveer twee jaar samen. In het begin van hun relatie kregen ze nogal wat kritiek, omdat de twee nogal een groot leeftijdsverschil hebben. Toch zijn de twee toch vrij snel daarna al gaan samenwonen en hebben ze het nog steeds heel gezellig samen.

Hoeveel geld heeft Gio?

Aan de hand van het aantal YouTube abonnees, en het aantal views op zijn video’s, kunnen we opmaken dat Gio inmiddels rond de 15.000 tot 20.000 euro per maand aan YouTube inkomsten binnenhaalt. Hij zit immers bijna op de miljoen abonnee’s.

Met wie heeft Juultje Tieleman een relatie?

Influencer/Youtuber Juultje Tieleman heeft het de laatste tijd erg druk gehad in de liefde. Eerst had ze een relatie met YouTuber Don de Jong, maar dat was niet van lange duur.

Met wie heeft Gio een relatie gehad?

1. Gio Latooy. Gio Latooy en Juultje Tieleman maakten hun relatie bekend in 2016, en ze zijn uiteindelijk best lang samen geweest met wel wat ups & downs. In 2017 kwam de eerst break up tussen de twee en hierop volgde nog een paar pogingen maar het werkte niet meer zo goed.

Wat is het vermogen van Enzoknol?

Inkomen Enzo Knol Het blijft lastig om de totale inkomsten in te schatten. Wij schatten dat Enzo Knol in zijn carrière waarschijnlijk al 6,6 miljoen euro heeft verdiend.

Welk niveau heeft Gio gedaan?

In het begin was het voor zijn omgeving wel even wennen, als hij in zijn eentje tegen een camera aan het praten was. Het kost hem ook zoveel tijd, dat hij een niveau gezakt is op school. Maar dat vindt hij nu niet belangrijk. Want als hij mocht kiezen, gaat hij na zijn eindexamen havo door met zijn carrière op YouTube.

Hoe oud is Jade van Girlys blog?

Jade en Gina (allebei 13 jaar) zijn niet alleen genomineerd voor een Veed Award voor beste YouTube-kanaal. Ook maken ze kans op een Kids’ Choice Award én ze staan op nummer-2 in de lijst van beste nieuwkomer in de YouTube-100.

Waar komt Gio vandaan?

Giovanni Latooy

Hoeveel geld heeft Juultje Tieleman?

In 2016 berekende wij al dat de 25-jarige rond de €250.000 verdient met de al haar miljoenen views en sponsordeals en waarschijnlijk is dat bedrag alleen maar toegenomen in de afgelopen jaren.