Heeft Kruidvat iPhone opladers?

Heeft Kruidvat iPhone opladers?

Supersnel opladen met een snelheid van maximaal 2.4 ampère! De Kruidvat 8-pin Oplaadkabel heeft een Apple-licentie en werkt op alle iOS-versies. Kruidvat 8-pin Kabel 1 meter is geschikt voor het snel en veilig opladen en synchroniseren van alle apparaten met een 8-pin (Lightning) aansluiting.

Wat is een goede iPhone oplader?

De beste keuze vinden we Apple’s 20W usb-c-oplader. Deze is geschikt voor snelladen en is vanwege usb-c ook toekomstbestendiger. Deze oplader is bovendien geschikt voor je iPad, dus je kan hem met meerdere apparaten gebruiken.

Welke iPhone heeft Lightning?

Welke apparaten hebben een Lightning aansluiting? De meeste Apple apparaten van na 2012 hebben een Lightning aansluiting. Je hebt dus een Lightning kabel nodig voor iPhone modellen vanaf iPhone 5. Ook Apple Watch, AirPods en Magic Keyboard laad je op via Lightning.

Wat is een 8 pin ingang?

De Lightning aansluiting past op bijna alle Apple producten zoals de iPad, iPad en iPhones en wordt al jaren gebruikt. Deze iPhone kabel wordt ook standaard meegeleverd bij de aanschaf van een iPhone, iPad of iPod. De Lightning aansluiting wordt ook wel 8 pin aansluiting genoemd.

Wat kost een Samsung oplader?

Samsung oplader kopen? Vanaf € 7,75 – Gratis verzonden.

Waarom zijn Apple kabels zo duur?

Apple certificatie Deze originele kabels zijn door Apple zelf geproduceerd. Het kan ook zijn dat een kabel gecertificeerd is door Apple. De prijs van een originele Applelader ligt rond de 25 euro. Dan is hij door een andere fabrikant dan Apple gemaakt, maar bevat hij een chip die door Apple wordt geleverd.

Welke Apple oplader heb ik nodig?

iPhone blijft werken met bestaande lichtnetadapters en USB-A-naar-Lightning-kabels, zoals die bij eerdere modellen zijn meegeleverd. iPhone-modellen bevatten nu een nieuwere USB-C-naar-Lightning-kabel die snel opladen ondersteunt en compatibel is met USB-C-lichtnetadapters en computerpoorten die u mogelijk al hebt.

Kan je iPhone 13 opladen met oude oplader?

Je oude iPhone oplader en kabel werken ook prima met je iPhone 13. Let wel op: heeft jouw oude oplader een rechthoekige usb A aansluiting? Dan is die oplader 2 tot 3 zo langzaam als een nieuwe snellader. Bovendien past de nieuwe meegeleverde usb C naar Lightning kabel dan niet op je oude oplader.

Hoeveel kost een iPhone lader?

iPhone oplader kopen? Al vanaf 9,95!

Wat bedoelen ze met Lightning?

‘Lightning’ is, los van het Engelse woord voor bliksem, een merkspecifiek type oplaadconnector gemaakt door elektronicabedrijf Apple. Met de Lightning lader kun je de nieuwere type iPhones, iPads en iPods opladen en met een computer verbinden.