Hoe download ik de TOTO app?

Hoe download ik de TOTO app?

Maak een account aan bij TOTO . Allereerst is het belangrijk om een account te hebben bij TOTO . Ga naar de TOTO app in de App store. Klik op deze link om de TOTO Sport app te kunnen downloaden in de app store. Klik op Downloaden . Rechts naast het TOTO logo zie je de knop ‘ Downloaden ‘. Klik op openen. Klaar!

Hoe moet je QR-code TOTO?

Je selecteert de wedstrijden waarop je een weddenschap wilt plaatsen. Bepaal je inleg en spelopties via het spelformulier icoontje en drukt vervolgens op ‘Speel in de winkel’. Er wordt een QR-code aangemaakt. Scan deze in de winkel en betaal je inleg.

Hoe kan ik TOTO spelen in de winkel?

Doe je voorspelling. Open onderaan het scherm je betslip: hier zie je al je voorspellingen samen. Klik dan op de ‘speel in de winkel ‘ button.

Hoe heet de TOTO app?

Met de TOTO Winkel-app kun je altijd en overal meespelen en inleggen op jouw favoriete wedstrijden.

Hoe werkt de nieuwe TOTO app?

Als je een weddenschap via de app plaatst, dan kan je onderaan je spelformulier een notificatie aanzetten. Heb je de weddenschap gewonnen? De app stuurt je een pushbericht wanneer je uitbetaling in je account staat.

Is de TOTO app veilig?

We doen er alles aan om je gegevens veilig te bewaren. Maar we kunnen het niet alleen. Bescherm je eigen gegevens in je online account met een uniek en sterk wachtwoord. Zo geef je criminelen minder kans om jouw gegevens in te zien.

Hoe kan ik zien of ik Toto heb gewonnen?

Afhankelijk van jouw instellingen wordt de prijs in je wallet van je TOTO-account gestort of op het bij ons bekende rekeningnummer overgemaakt. Dit gebeurt binnen vijf werkdagen. Goed om te weten: Je kunt zelf bepalen waar je je gewonnen prijzen wilt ontvangen: in je wallet of op je bankrekening.

Kan je bij Primera Toto zetten?

Bij het kansspel Toto kunt u voorspellingen doen op sportwedstrijden of -evenementen. Dit kan alleen nog door de Toto App gebruiken en door op de knop: ‘speel in de winkel’ te klikken om een QR-code te genereren die jezelf in onze winkel, of wij voor je kunnen scannen.

Hoe krijg je Toto uitbetaald?

Kies het bedrag dat je wilt laten uitbetalen naar je bankrekening. Uitbetalen kan vanaf €5 In de app of mobiele website klik je op je saldo en vervolgens op ‘Mijn account’. Ook hier zie je ‘storten’ en ‘uitbetalen’. Online wordt jouw prijs zo’n 10 minuten nadat de uitslag bekend is in je wallet gestort.

Hoeveel kun je maximaal winnen met TOTO?

De hoogte van een te winnen prijs is maximaal € 150.000,- ongeacht de hoogte van de inleg en de van toepassing zijnde Quoteringen. TOTO Winkel mag de deelname in de volgende gevallen weigeren of ongeldig verklaren