Hoe heet de groene auto van Cars?

Hoe heet de groene auto van Cars?

De schamele groene AMC Pacer was erg populair in Amerika in de jaren ’70 maar meer dan een handje vol Pacer’s reden er niet rond in de wereld buiten de USA.

Hoe heet de beste vriend van Cars?

Hij woont in Radiator Springs, heeft als beste oude vriend Takel en heeft een vriendin, de blauwe sportwagen Sally. De stem in de animatiefilm Cars is in de originele versie van Owen Wilson, in de Nederlandse nasynchronisatie van Hans Somers en in de Vlaamse nasynchronisatie van Tom Van Landuyt.

Hoe heet de bus in Cars?

Volop pret en avontuur met deze Fillmore uit de razendpopulaire film Cars 2.

Hoe heet de zwarte auto van Cars?

TopGear: Welke nieuwe karakters zien we in Cars 3? Jay Shuster: De hoofdrol is nog steeds weggelegd voor Lightning McQueen. In Cars 3 heeft hij een aartsvijand met de naam Jackson Storm (de zwartblauwe auto).

Wat voor auto is Takel?

Deze levensechte Tow Mater (of ‘Takel’ in de Nederlandse versie) kan binnenkort in jouw garage staan, en je kunt er zelfs echt mee rijden. Deze levensechte Tow Mater staat op het onderstel van een GMC uit 1955.

Welke leeftijd Cars?

Het leeftijdsadvies 6 jaar is ontwikkeld om jonge kinderen te beschermen tegen enge en gewelddadige beelden.

Waar is Radiator Springs op gebaseerd?

Radiator Springs Racers is een attractie in het Amerikaanse Disney California Adventure Park, gebaseerd op de film Cars. Deze attractie omvat zowel een slot car race als een darkride. De attractie opende op 15 juni 2012 in themagebied Cars Land, een deel van het park dat ingericht is a.d.h.v. de film Cars.

Wie is de stem van Takel in Cars?

Acteur Frits Lambrechts, inmiddels 80 jaar oud, verzorgt in de Nederlandse versie van het derde deel van de populaire animatieserie Cars weer de stem van de auto Takel. Dat heeft distributeur Disney bekendgemaakt.

Waar speelt de film Cars zich af?

Deze animatieklassieker is in de eerste plaats een pleidooi voor onthaasting. De zoektocht naar een ander levensritme in Radiator Springs.

Wat betekent gelede bus?

Een gelede bus (ook wel harmonicabus of accordeonbus genoemd) is een bus met scharnier. Gelede bussen bestaan uit twee delen en hebben minimaal drie assen. Tussen de twee helften zit een vouwbalg.