Hoe heten de vier Ninja Turtles?

Hoe heten de vier Ninja Turtles?

In de Nederlandse variant heten de Turtles Donnie, Mickey, Leo en Raph. De oorspronkelijke namen zijn Donatello, Michelangelo, Leonardo en Raphael.

Hoe heet de rode Turtle?

Raphael (of Raph) is een personage uit de strips, films en televisieseries van de Teenage Mutant Ninja Turtles. Hij is te herkennen aan zijn rode bandana.

Welke Ninja Turtles zijn er?

De TMNT zijn vier antropomorfe schildpadden die zeer bedreven zijn in de ninjavechtkunst (ninjitsu). Ze zijn allemaal genoemd naar Italiaanse renaissancekunstenaars: Michelangelo (Michelangelo Buonarroti), Leonardo (Leonardo da Vinci), Donatello (Donato di Niccolò), Raphael (Raffaello Sanzio).

Hoe heet de blauwe Turtle?

Leonardo (of Leo) is een personage uit de strips, films en televisieseries van de Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT). Hij is een van de vier Turtles, en te herkennen aan zijn blauwe bandana.

Wie spelen de Ninja Turtles?

Nu zijn ook de namen van de andere Ninja-schildpadden vrijgegeven. Jeremy Howard zal Donatello spelen in de film, Pete Ploszek neemt de rol van Leonardo op zich en Noel Fisher zal de schildpad Michelangelo spelen. We weten ook al wie de jongedame April O’Neil in de film zal spelen. Dat is niemand minder dan Megan Fox.

Waar kan ik Teenage Mutant Ninja Turtles kijken?

Teenage Mutant Ninja Turtles | Netflix.

Hoeveel films zijn er van de Ninja Turtles?

De eerste film werd in 2014 uitgebracht en leverde zo’n 493 miljoen dollar op. De tweede film uit 2016 leverde ongeveer de helft op. In beide films werden de Ninja Turtles gespeeld door Pete Ploszek, Jeremy Howard, Alan Ritchson en Noel Fisher.

Hoe heet de gele Ninja Turtle?

Michelangelo (of Mikey) is een personage uit de strips, films en televisieseries van de Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT).

Wie is de paarse Turtle?

Donatello (ook wel Don of Donny genoemd) is een personage uit de strips, films en televisieseries van de Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT). Hij is te herkennen aan zijn paarse bandana.

Waar kan ik TMNT 2012 kijken?

Serie 2012 | www.tvserieskijken.nl.