Hoe kan ik betalen voor Zwift?

Hoe kan ik betalen voor Zwift?

Zwift is maandelijks opzegbaar en je kunt per maand betalen. Ook kun je bij Zwift cadeaukaarten krijgen. Je kunt ook kiezen voor een jaarabonnement als je het hele jaar wilt Zwiften. Het maakt voor de prijs niets uit of je per maand betaalt of per jaar, de 15 euro per maand is een vast tarief.

Hoe lang kun je Zwift pauzeren?

Zwift abonnement pauzeren Let er wel op dat de maximum periode van pauzeren 8 weken bedraagt. Natuurlijk kan je deze periode verlengen.

Hoe Zwift terug activeren?

Wil jij je Zwift-abonnement weer opstarten? Dan kun je dat via je account op Zwift.com doen. Log in op je profiel en ga naar ‘membership’. Daar kun je je account weer activeren.

Kan je Zwift maandelijks opzeggen?

Een abonnement op Zwift kost 15 euro per maand en is maandelijks opzegbaar.

Hoeveel mensen op Zwift?

Zaterdag zag het platform het aantal online gebruikers voor het eerst in de historie voorbij de 30.000 klimmen: er werkten namelijk 34.940 fietsers gelijktijdig hun indoor training af. Dat is alweer ruim 6500 meer dan vorig weekend. Ook aankomende week verwacht Zwift dat er weer een nieuw record zal worden bereikt.

Kan Zwift op een Smart TV?

Je kunt de meeste apps direct draaien op één van deze apparaten. Voor het gebruik van bijvoorbeeld Zwift op een televisie heb je in de meeste gevallen nog een hulpmiddel nodig, zoals een HDMI-kabel of een mediastreamer/AppleTV waarmee je het scherm van jouw apparaat kunt dupliceren op de televisie.

Wat kost een abonnement op Zwift?

Zwift is een van de duurdere met 15 euro per maand. Bij sommige trainers krijg je een paar maanden gratis toegang maar daarna ga je gewoon betalen.

Hoe werkt een Smart trainer?

Een smart trainer is anders dan een model waarbij de weerstand elektronisch of handmatig wordt ingesteld. “Smart” betekent dat hij draadloos kan communiceren met een trainingsapp op je smartphone of met een virtuele fietsomgeving zoals Zwift. De software past dan zelf de weerstand aan.

Hoe virtueel fietsen?

Zwift is bijna onmisbaar voor elke fietsfanaat. Met dit softwareprogramma voor je interactieve (smart) fiets gaat er een wereld voor je open. Je doet dit door Zwift te koppelen aan jouw smartphone, tablet, tv of PC. En gaat hiermee in een virtueel landschap fietsen, waarbij al jouw gegevens worden bijgehouden.

Wat is het verschil tussen Zwift en Zwift Companion?

Buiten Zwift heeft de Zwift Companion App met name een functie voor het inschrijven voor evenementen, het opzetten van groepsritten en het volgen van je vrienden. Binnen Zwift kan de Zwift Companion app worden gebruikt om je training bij te sturen en belangrijker nog om “Ride Ons” te geven.