Hoe kan ik de uitzending BOOS kijken?

Hoe kan ik de uitzending BOOS kijken?

Hoewel BOOS gemaakt is in samenwerking met BNNVARA is het een online programma, waardoor het niet mogelijk is om op een Nederlandse TV-zender naar de uitzendingen te kijken. Het is enkel mogelijk om het via YouTube te zien.

Welke zender komt BOOS vandaag?

In januari liet Boos meerdere vrouwen aan het woord over seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van de populaire zangcompetitie op RTL 4.

Kan je BOOS gratis kijken?

Doordat BOOS een online YouTube-programma van BNNVARA is, wordt het enkel via het kanaal van de serie uitgezonden. Dat is gratis voor iedereen online te bekijken. Het is geen TV-programma, dus je kunt niet op een Nederlandse zender naar de uitzendingen kijken.

Hoeveel mensen hebben BOOS gekeken?

De aflevering van BOOS over de misstanden bij The Voice is in een halve dag 7 miljoen keer bekeken op YouTube. Na twee uur stond de teller al op ruim 5 miljoen kijkers.

Waar staat BOOS voor?

Naar aanleiding daarvan vroeg Rob de Boer Productions hem een screentest te doen voor een kinderprogramma voor Veronica . In het programma speelde De Graaf dat hij een eigen omroep heeft onder de naam Bart Omroep Organisatie Stichting (kortweg B.O.O.S.).

Hoeveel klachten Ali B?

Tegen Ali B werden twee klachten ingediend, waarvan één voor verkrachting. Het Openbaar Ministerie vraagt aan slachtoffers om zich bij hen te melden. In totaal hebben zich bij het programma Boos negentien mensen gemeld die klachten hebben over The voice-bandleider Jeroen Rietbergen.

Hoeveel keken er naar BOOS?

De aflevering van BOOS over The Voice of Holland is op YouTube na iets meer dan een halve dag al ruim 7 miljoen keer bekeken. De aflevering is daarmee verreweg de best bekeken aflevering van het programma ooit. Na twee uur stond de teller al op ruim 5 miljoen.

Wat moet je doen als je een klacht krijgt?

Laat de klager uitrazen. Onderbreek niet, kijk niet boos en veroordeel niet, hoe onterecht en beledigend een klacht soms ook is. Zeg sorry. Stel zinvolle vragen. Wees eerlijk. Toon empathie. Stuur klagers niet door. Bundel de krachten. Blijf rustig.

Hoe te reageren op een klacht?

Reageer zo snel mogelijk. Al zijn klachten doorgaans niet in een vingerknip opgelost, je klant verwacht wel snel een reactie, liefst zelfs binnen het uur. Luister en erken het probleem. Verzamel alle details. Reik een oplossing aan. Blijf verder opvolgen.

Waarom geen YouTube op Ziggo?

Sinds 15 augustus wordt de Youtube app op de Mediabox XL niet langer door Youtube ondersteunt. Dit betekent dat de Youtube app per 15 augustus wordt verwijderd. Hier heeft Ziggo geen invloed op, want Ziggo is afhankelijk van de beslissingen van Youtube.