Hoe kan ik een klacht indienen bij Zalando?

Hoe kan ik een klacht indienen bij Zalando?

Stuur een e-mail naar service@zalando-lounge.nl met 3 tot 5 foto’s die duidelijk de schade of fout laten zien en voeg een korte beschrijving toe van hoe de schade is ontstaan. Daarnaast hebben we een foto nodig van het artikel in zijn geheel.

Heeft Zalando klantenservice?

Je kunt ons bereiken van maandag tot zondag van 08:00 tot 00:00. Houd je bestelnummer bij de hand voor een sneller antwoord op je vraag. We kunnen er een dag of twee over doen om je mail te beantwoorden.

Hoe klantendienst Zalando bereiken?

Klantendienst BelgiĆ«: 0800 797 34 (gratis vanaf de vaste lijn) Maandag – zondag van 08:00 tot 22:00 uur. Zalando .be is onderdeel van. Valeska-Gert-Str. Wettelijke vertegenwoordigers: Voorzitster van de Raad van Bestuur: Juridische informatie.

Kan ik chatten met Zalando?

Onze chatbot helpt je graag verder! Als de chatbot je vraag niet kan beantwoorden, zal je vraag worden doorgegeven aan een van onze medewerkers. We kunnen er een dag of twee over doen om je mail te beantwoorden. Onze specialisten staan voor je klaar.

Hoe lang duurt het voor Zalando geld terug?

Als je je bestelling betaald hebt per bankoverschrijving, dan kun je je terugbetaling binnen 5 werkdagen* op je bankrekening verwachten. Voor betalingen met PayPal en creditcard kan dit tot aan maximaal 14 dagen* ** duren.

Waarom staat er bij Zalando wachtend?

Zalando on Twitter: “@Anne9941x ‘Wachtend’ wilt zeggen dat je bestelling nog wordt klaargemaakt in het magazijn.

Wat gebeurt er met kleding die je retour stuurt?

Jaarlijks worden 1,23 miljoen stukken vernietigd en bijvoorbeeld verwerkt tot vulling voor autostoelen, of verbrand. Dit zijn cijfers van een paar jaar geleden, maar er is niemand die precies weet hoe het zit.

Kan je Zalando retourneren?

Alle artikelen waarvan de factuur binnen de betalingstermijn is voldaan kunnen gedurende 100 dagen aan ons worden geretourneerd. Dit is mogelijk indien de artikelen ongedragen zijn, in originele staat en voorzien zijn van de originele labels. Het op een hygiƫnische manier passen van artikelen is uiteraard toegestaan.

Waar is mijn bestelling Zalando?

Als je je toch zorgen maakt over je bestelling, kun je je Zalando-pakket volgen via Zalando track Parcel ID. Zodra het naar het door u opgegeven adres is verzonden, moet u eenvoudigweg naar het gedeelte “Mijn bestelling” gaan. Voer je Zalando-trackingnummer in en ontvang de resultaten van je Zalando-pakket.

Wat gebeurt er als je Zalando niet betaalt?

Wacht dan alsjeblieft 5 werkdagen af zodat we de tijd hebben om je betaling alsnog te verwerken of naar je terug te storten. Blijft een terugbetaling of betalingsbevestiging ook na deze 5 werkdagen uit? Neem dan alsjeblieft contact met ons op via onderstaande knop.