Hoe kan ik kahoot gratis gebruiken?

Hoe kan ik kahoot gratis gebruiken?

Kahoot Basic is een formule waarmee je gratis een quiz kan maken en spelen met 3 deelnemers.

Hoe vind je Nederlandse kahoot?

Tik vanuit je profielpagina op het tandwielpictogram om de instellingen te openen. Selecteer je taal in de vervolgkeuzelijst Taal.

Kun je kahoot online spelen?

Live spelen: verbonden Kahoot!’ Videovergaderprogramma’s – met tools zoals Skype, Zoom, Google Hangouts of Microsoft Teams kun je je scherm delen met personen die op afstand deelnemen.

Waarom kan ik mijn kahoot niet spelen?

Je moet ingelogd zijn om toegang te hebben tot de kahoot. Om anderen toegang te geven, volg je deze stappen om de kahoot met anderen te delen. Deze optie is beschikbaar als de kahoot is opgeslagen in de persoonlijke map op het tabblad Bibliotheek.

Hoe kom je aan een kahoot pin?

De PIN wordt gegenereerd zodra een kahoot is gelanceerd en wordt gebruikt op kahoot.it of in onze app, zodat deelnemers met een kahoot kunnen meedoen. Als deelnemer aan een spel kun je geen PIN genereren. Je moet een PIN krijgen van iemand die een spel presenteert. Als je zelfstandig wilt spelen heb je geen PIN nodig.

Hoeveel vragen in gratis Kahoot?

Lenig gratis plan – Als gratis software zoals Kahoot is Poll Everywhere nogal genereus met de freebies. Onbeperkt aantal vragen van alle soorten en een maximaal aantal bezoekers van 25.

Hoeveel deelnemers bij gratis Kahoot?

Gratis versie: De gratis versie Student Basic ondersteunt tot 20 spelers per spel. De gratis versie voor jonge leerlingen (onder de 13 in de VS en onder de 16 buiten de VS) ondersteunt tot 50 spelers per spel.

Hoe maak je een gratis Kahoot quiz?

stap 2. zoek naar deze knop en klik erop met je linkermuisknop. klik wat bij jou van toepassing is. vul op de plek met een briefje je email in en die met het slot je wachtwoord. stap 3. de quiz maken. vul de titel, beschrijving, taal en publiek in.

Hoe maak je een account op Kahoot?

Accounttype kiezen. Meer context geven rond je gebruik van Kahoot ! Inloggegevens opgeven. Abonnement selecteren. Optioneel: meer informatie over je account toevoegen.

Hoe deel je een Kahoot met iemand?

Open het optiemenu van de kahoot [ ⋮ ] en kies Delen. Typ in het zoekvak de gebruikersnaam, het e-mailadres of de groepsnaam waarmee je de kahoot wilt delen. Onder het zoekvak zie je dan een resultatenlijst met personen en groepen. Klik naast de personen en groepen waarmee je je kahoot wilt delen op Delen.