Hoe kan ik LYCA simkaart activeren?

Hoe kan ik LYCA simkaart activeren?

Plaats de SIM -kaart in het toestel. Laad nu vervolgens de batterij op. Zet je telefoon aan. Bel 1244 om je simkaart te activeren en volg de instructies.

Hoe lang is een LYCA simkaart geldig?

Hoe lang is mijn Lyca beltegoed geldig? Het beltegoed van Lycamobile moet iedere 6 maanden gebruikt worden (bellen, sms’en etc.) anders wordt het bevroren. Wanneer het beltegoed is bevroren, moet je binnen 3 maanden Lyca beltegoed kopen en opwaarderen om het bevroren Lyca beltegoed weer vrij te krijgen.

Hoe waardeer je LYCA internet op?

Bel gratis het servicenummer 1244 (of 92#) Volg de stappen in het gesproken menu. Vul je opwaardeercode in.

Hoe prepaid activeren?

Wanneer je de simkaart in je telefoon plaatst, vraag je simkaart om een pincode. Dit is nu nog 0000. Deze kun je later zelf veranderen. Sms ‘START’ naar 1350. Je simkaart wordt geactiveerd.

Hoe kan ik mijn simkaart registreren?

Een simkaart registreren kan via de website van je provider. Hiervoor heb je je mobiele nummer en in sommige gevallen een e-mailadres voor nodig. De provider waar jij je simkaart bij geregistreerd hebt, is nu in bezit van jouw gegevens en zijn gemachtigd om hier gebruik van te maken.

Hoe kan ik mijn Lyca nummer terughalen?

Bestel een gratis simkaart en activeer je tijdelijk nummer . Registreer je simkaart eenvoudig online. Vul het formulier Nummerbehoud in en het proces wordt gestart. Zodra uw nummer succesvol is overgezet ontvangt u ter controle een sms, of u toets *102# om uw huidig mobiel nummer te kunnen zien.

Kan je simkaart verlopen?

Wat gebeurt er met de verlopen simkaarten en nummers? Als een prepaid simkaart vervalt staat het 6 maanden geblokkeerd in het systeem / computer van de desbetreffende provider. Na 6 maanden wordt de prepaid kaart gekoppeld aan een nieuw prepaid pakket. Het nummer wordt dus opnieuw gebruikt voor een andere klant.

Is mijn prepaid nummer nog geldig?

Het beltegoed op je Prepaid simkaart is onbeperkt geldig zolang je simkaart actief is. Je simkaart houd je actief door minimaal één keer per half jaar tenminste één van onderstaande acties uit te voeren: Een uitgaand gesprek te voeren.

Hoe vul je beltegoed?

Bel gratis met de mobiele telefoon die je wilt opwaarderen naar 1244 en kies voor optie 9. Toets de code van je opwaardeerbon in en sluit af met een #. Je prepaid beltegoed is nu opgewaardeerd.

Waarom doet mijn LYCA simkaart het niet?

Neem zo snel mogelijk contact op met de klantenservice op 020 754 3030 en één van onze adviseurs zal u helpen.