Hoe kan ik mijn cadeaubon activeren?

Hoe kan ik mijn cadeaubon activeren?

Als een cadeaubon of cadeaukaart geactiveerd moet worden wordt dat bij de aankoop van de bon vermeld. Meestal moet u een e-mailadres opgeven waar een activatiecode naar toe kan worden gestuurd. Het kan ook makkelijk zijn om het e-mailadres op te geven van de ontvanger van de kaart.

Waarom werkt mijn cadeaukaart niet?

Als je je cadeaukaart niet kunt scannen, kun je de code handmatig opgeven. Zorg dat je de code goed opgeeft. Gebruik geen spaties of koppeltekens als je de code opgeeft en check of je de juiste letters hebt opgegeven. Als het nog steeds niet werkt, is je cadeaukaart misschien niet geactiveerd.

Hoe kan ik zien of VVV bon nog geldig is?

Kijk voor de geldigheidsduur achterop je cadeaukaart. Op de achterkant van de cadeaukaart staat het 19-cijferige kaartnummer. De pincode vind je onder de kraslaag (Let op! Voorzichtig verwijderen) en bestaat uit 6 cijfers.

Hoe werkt een VVV kaart?

Hoe werkt de VVV Cadeaukaart? Betalen met de VVV Cadeaukaart doet jouw klant door de 19-cijferige code op de kaart in te voeren op het gebruiksvriendelijke betaalscherm van Pay. Voor de besteding van de cadeaukaart hoeft de consument het volledige bedrag niet in één keer te besteden.

Waar kan ik online een VVV bon inleveren?

Je kan je VVV Cadeaubon alleen in fysieke winkels besteden