Hoe kan ik stemmen op Big Brother 2022?

Hoe kan ik stemmen op Big Brother 2022?

Stemmen tijdens de liveshows kan hier: Deze stemrondes worden aangekondigd in de livestream op Videoland en GoPlay en gecommuniceerd via het Twitter-account van Big Brother: @bigbrothernlbe. Om mee te kunnen stemmen heb je een Twitter-account nodig.

Wie zijn er genomineerd in Big Brother 2022?

Grace. 35 jaar (Breda, Nederland) Kristof. 30 jaar (Stabroek, België) Salar. 27 jaar (Assendelft, Nederland) Sercan. 28 jaar (Tessenderlo, België) Kitty. 58 jaar (Aalten, Nederland) Amy. 27 jaar (Gent, België) Eveline. 37 jaar (Gennep, Nederland) Dimitri. 27 jaar (Kampenhout, België)

Wie heeft het Big Brother huis moeten verlaten?

Niemand minder dan Nawel kreeg de meeste stemmen van het thuispubliek en overleefde voor de tweede week op rij de executie. En dan zitten de twee zogenaamde maten nog in de race om naar huis te moeten. De kijker heeft uiteindelijk beslist dat Dimitri het huis moet verlaten.

Wie wint Big Brother 2022?

Als eerste finalist moest Kristof het huis verlaten, waarna het ging tussen Grace en Salar. Uiteindelijk werd Salar uitgeroepen tot winnaar van Big Brother 2022. Hij wint hiermee een totaalbedrag van € 69.815,-. De finale werd zaterdag op RTL 5 gevolgd door 295.000 kijkers.

Wie is er vandaag genomineerd in Big Brother?

Deze week zijn namelijk twee publieksfavorieten genomineerd: Salar en Nawel. Die tweede kandidate staat zo voor de zevende keer op het bord om het huis te verlaten. Wie af en toe de website van GoPlay checkt, kon gisteren zien dat Nawel en Salar deze week genomineerd zijn.

Wie is het meest populair in Big Brother?

LoveReality.nl houdt de ‘power rankings’ bij van het programma. Ze checken wie het populairst is en van wie de kans het grootst is dat hij, zij of hen als eerste afvalt. En wat blijkt, Grace is inmiddels de populairste deelnemer!

Wie heeft deze week Big Brother verlaten?

De Vlaamse Nawel (26) lijkt stilaan ongenaakbaar in ‘Big brother’. De TikTok-ster was al voor de zesde week op rij genomineerd, maar werd opnieuw gered door de kijkers. De 43-jarige Julio is de kop van jut.

Wie is er uit Big Brother Salar of Nawel?

Helaas voor Nawel won Kristof deze week een gouden sleutel die hem linea recta naar de finale leidt. Uiteindelijk werd zij alsnog, voor de zevende keer, genomineerd samen met Salar, waarmee zij tegelijkertijd het Big Brother-huis binnenkwam.

Wie is er uit het Big Brother-huis?

6 augustus 2022 De laatste dagen gingen er op de sociale media geruchten dat Grace en Tobias, uit het afgelopen seizoen van Big Brother, nu écht helemaal… De laatste dagen gingen er op de sociale media geruchten dat Grace en Tobias, uit het afgelopen seizoen van Big Brother, nu écht helemaal…

Hoe oud is Salar Big Brother?

De 27-jarige Salar Abassi Abraasi uit Assendelft heeft het nieuwe seizoen van Big Brother gewonnen. Hij versloeg twee medefinalisten en won uiteindelijk een bedrag van 69.815 euro. Van de acht deelnemers die in december het huis ingingen, bleven uiteindelijk Salar, Grace (35) en de Belg Kristof (30) over.