Hoe kan je TLC kijken?

Hoe kan je TLC kijken?

TLC brengt u het echte leven, net even anders bekeken. Tv-zender TLC is beschikbaar bij Ziggo, T-Mobile, KPN, Online, Caiway, Youfone, Budget en DELTA.

Welke zender is TLC bij online?

TLC wordt in Nederland uitgezonden Discovery Benelux. TLC deelde aanvankelijk een kanaal met Animal Planet maar sinds 2012 is TLC een 24-uurs zender met een eigen kanaal.

Wat zijn de kosten van DPlay?

Wat kost DPlay/Discovery+? Een abonnement op Dplay (binnenkort Discovery+) kost €39,99 per jaar of €3,99 per maand. Er is ook een gratis variant waarbij je een klein deel van het totale aanbod kunt kijken met reclames. Betaalde abonnementen kijken alles en reclamevrij. Behalve de livestreams van de tv-zenders.

Hoe kun je tv kijken via internet?

Via de webbrowser: Via de internetbrowser surf je naar de website van tv -aanbieders. Tv -apps: Veel providers bieden tv -apps die je kan installeren op je smart- tv of mobiele apparaat.

Hoe kun je tv kijken op je laptop?

Je kunt hiervoor wel BVN.tv gebruiken. Abonnees van Videoland kunnen live kijken naar de zenders RTL4, RTL5, RTL7 en RTL8. Bij de meeste providers (internetaanbieders) kun je ook online tv-kijken op je laptop. In de webbrowser bekijk je dan alle zenders die je ook op de tv ontvangt.

Waar is kanaal 82 gebleven?

kanaal 82 is NPO EXTRA 2, deze is weer terug gezet van basispakket naar het Pluspakket. Wil je deze zender zien zou je het Pluspakket moeten afnemen. Heb je internet, tv en mobiel van KPN, (hussel) dan is het Pluspakket gratis.

Kan ik tv kijken op mijn telefoon?

Streamen kan via alle apps die ondersteund worden. Dit zijn onder andere YouTube, Netflix en de app van de NPO. Je opent de app op je smartphone of laptop en je geeft de opdracht om de video af te spelen op een tv. De Chromecast of Google Cast maakt direct verbinding met internet.

Welke zender is TLC bij KPN?

Zo ja, TLC staat op kanaal 17.

Wat kost TLC?

De maandelijkse kosten van het Entertainment & Sport abonnement bedragen € 5,99 per maand. Wil je direct een jaarabonnement afsluiten, bedragen de kosten € 59,99. De streamingdienst biedt nu tot en met 1 augustus 2021 een tijdelijk aanbieding, waarbij een jaarabonnement slechts € 29,99 het eerste jaar kost.

Is Discovery plus het waard?

Vergeleken andere streamingdiensten in de markt is heeft Discovery Plus een mooie prijs. De meeste concurrenten zijn duurder. Alleen Amazon Video Prime en NPO Plus zijn maandelijks iets goedkoper.