Hoe kijk ik Discovery plus op Ziggo?

Hoe kijk ik Discovery plus op Ziggo?

Op dit moment is het (nog) niet mogelijk om Discovery Plus te kijken bij Ziggo en KPN via een zender. De streamingdienst wordt niet aangeboden via de tv-ontvanger. Als je een Smart tv hebt kun je de Discovery+ app installeren.

Heeft Ziggo discovery+?

Geen aparte zender voor discovery+ bij Ziggo, maar wel via TV te kijken. Er is niet zoals Netflix op zender 150, Videoland op 151, NPO op 152 en Amazon Prime Video op 153 ook een eigen kanaal van discovery+ bij Ziggo, maar wel zijn er veel andere mogelijkheden om via de televisie naar discovery+ te kijken.

Kun je Discovery plus delen?

Vier mensen kunnen via één account tegelijkertijd discovery+ kijken. Je kunt dus op vier schermen tegelijkertijd kijken. Het is ook mogelijk om individuele gebruikersprofielen aan te maken.

Wat kan je allemaal kijken op Discovery Plus?

Op Discovery Plus zijn de beste programma’s van Discovery (Science), TLC, Animal Planet, HGTV, Food Network, Motortrend, ID, Paranormal en BBC te vinden. Zo kan je kijken naar de welbekende programma’s als Chasing Classic Cars, Gold Rush, Say Yes to the Dress en de geliefde natuurdocumentaires van BBC.

Welke sporten Discovery Plus?

Welke sporten zijn beschikbaar op discovery+? Stream alle live sporten van Eurosport 1 en Eurosport 2, inclusief de Tour de France, Grand Slam Tennis, wintersporten, UFC en PGA Golf Tour en kijk aanvullend bonus streams en highlights om niets van jouw favoriete sporten te missen.

Hoe krijg ik Discovery plus op mijn LG tv?

Ga naar www.discoveryplus.com/lge. Vul de 6-cijferige code in die op je tv-scherm wordt weergegeven. Zodra de code is geaccepteerd, wordt de app automatisch vernieuwd op je TV. Je bent ingelogd en kunt direct beginnen met streamen via je LG TV!

Is Discovery Plus Nederlands ondertiteld?

In bijna alle gevallen zijn onze programma’s automatisch ondertiteld, maar soms moet je de ondertiteling zelf aanzetten. Hoe je dat doet hangt af van welk apparaat je gebruikt: PC/Mac, iOs en Android: Rechtsonder in het scherm vind je een icoon wat lijkt op een vierkant met twee liggende streepjes.

Wat kost Discovery Plus app?

Ook de kosten blijven gelijk, want Discovery Plus kost nog steeds 3,99 euro per maand of 39,99 euro per jaar. Wat verandert er wel? Voornamelijk dat er meer te zien is. Zo is Eurosport aan de dienst toegevoegd, zijn er meer exclusieve internationale series te streamen en wordt er ook gewerkt aan lokale content.

Welke zender is Disney Plus op Ziggo?

Helaas is het momenteel nog niet mogelijk om de applicatie van Disney Plus op een mediabox van Ziggo, KPN of een andere provider te gebruiken. Wel zijn er geruchten bij deze providers dat dit net als voor Netflix en Videoland in de nabije toekomst ook een optie zal zijn.

Waar zit Disney op Ziggo?

Zowel Ziggo als KPN bieden momenteel geen Disney Plus aan via hun mediaboxen. Sorry, ik verzin het ook niet. Er was eerst sprake dat het eraan zat te komen, maar voorlopig niet. Het kan wel zomaar zo zijn dat het door de Corona-uitbraak een snellere uitrol komt van de app naar de boxen.