Hoe kom ik in contact met Amazon?

Hoe kom ik in contact met Amazon?

Ga naar Bestellingen. Klik op de knop Contact opnemen met de verkoper naast de bestelling waarover je contact opneemt. Vul het contactformulier in. Je bericht wordt doorgestuurd naar de verkoper via het Communicatiecentrum van de verkoper.

Waarom moet je niet bij Amazon kopen?

Waarom je NIET bij Amazon zou moeten kopen. Amazon heeft jarenlang te weinig belasting betaald door een constructie in Luxemburg, met goedkeuring van de lokale belastingdienst. Volgens de Europese Commissie is dat verkapte en illegale staatssteun.

Hoe garantie claimen Amazon?

Ga naar bestellingen (orders). Zoek en vind de bestelling waar het om gaat en klik op “Problem with te order” om verder te gaan met het proces. Selecteer je probleem uit de lijst. Selecteer “Request refund”

Welke koerier gebruikt Amazon?

De pakketten van Amazon worden bezorgd door PostNL, DHL en Red Je Pakketje. Ook gaat Amazon 450 pakketbezorgers onafhankelijk in dienst nemen, zo meldt een woordvoerder van het bedrijf.

Is Amazon te vertrouwen?

Is Amazon betrouwbaar? Amazon is een betrouwbare website. Miljoenen Amerikanen bestellen al jaren bij Amazon en zijn zeer tevreden. Amazon treft verschillende maatregelen om haar betrouwbaarheid te garanderen aan klanten.

Is alles van Amazon echt?

Amazon verkoopt zelf producten, maar is vooral een platform voor externe verkopers vanuit de hele wereld. En die verkopen nu via Amazon.nl producten ook in Nederland. Daarnaast biedt Amazon videostreamingsdienst Prime aan.

Waarom is Amazon NL zo goedkoop?

Toch is het opmerkelijk dat Amazon vaak goedkoper is, want wie vanuit Nederland bij Amazon koopt, doet dat nu nog via de Duitse tak van de webwinkel. Producten worden dan via een distributiecentrum in Duitsland verstuurd. Er gaan al jaren geruchten dat Amazon ook echt helemaal in Nederland gelanceerd wordt.

Waar is mijn pakket gebleven?

Controleer de status van je pakket Ga naar track & trace of open de PostNL-app op je telefoon. Vul de track & trace-code en postcode van de ontvanger in. De track & trace-code krijg je normaal gesproken van de afzender.

Waar blijft mijn bestelling van Amazon?

Als je je pakket wilt traceren: Ga naar Je bestellingen. Ga naar de bestelling die je wilt traceren. Klik op Pakket traceren naast je bestelling (indien apart verzonden).

Hoe kan Amazon zo snel leveren?

De levertijd op Amazon.nl is afhankelijk van de verkoper. Het snelst heb je de producten in huis als je producten koopt die verkocht worden door Amazon zelf of als er Fulfillment door Amazon staat. Op Amazon.nl mogen ook externe verkopers hun producten aanbieden die andere levertijden hanteren.