Hoe kom ik van Upday af?

Hoe kom ik van Upday af?

Instellingen > Apps > Upday > Onderaan op uitschakelen drukken.

Wat is de app Upday?

Wat is upday? Upday is een nieuwe nieuwsapp voor Samsung-gebruikers. De app combineert nieuws dat door onze journalisten wordt geselecteerd uit de Nederlandse media, met gepersonaliseerd nieuws op basis van een algoritme.

Hoe verwijder ik een app op mijn Samsung telefoon?

Open de Google Play Store- app . Tik rechtsboven op het profielicoon. Tik op Apps en apparaten beheren. Beheren. Tik op de naam van de app die je wilt verwijderen . Tik op Verwijderen .

Welke apps heb je niet nodig?

Om te zien welke apps er actief zijn, druk je in de instellingen van Android op Applicatiebeheer. Veeg dan naar de lijst Actief. Dit zijn alle apps die momenteel draaien. Als in deze lijst een app staat die je denkt niet nodig te hebben, verspilt die de hele tijd werkgeheugen en processortijd van je smartphone.

Hoe weet ik welke apps Ik kan verwijderen?

Ongebruikte apps Je kan in de instellingen bij het onderdeel ‘Apps’ gaan kijken maar dat is best omslachtig. Files by Google maakt dat proces een stuk makkelijker. Deze app zoekt namelijk ongebruikte en dus overbodige apps op je telefoon op zodat jij kan besluiten welke van deze apps verwijderd kunnen worden.

Hoe schoon je je telefoon op?

Stap 1: Ga naar Instellingen. Stap 2: Ga naar Apparaat onderhoud. Hier kun je individuele onderdelen opschonen of optimaliseren. Stap 3: Druk op Geheugen. Stap 4: Druk op Opschonen . Je telefoon is nu opgeschoond.

Wat heb je aan Bixby?

Bixby is de virtuele assistent van Samsung. Met Bixby kan je jouw Samsung smartphone met je stem besturen. Je vraagt Bixby wat de weersverwachting is en hoeveel je favoriete voetbalclub heeft gespeeld. Daarnaast helpt Bixby je bijvoorbeeld met het beheren van je agenda en alarmen.

Welke apps staan standaard op Samsung telefoon?

Druk op de menutoets linksonder op je toestel en tik op ‘Mijn apps’. 3. Via de lijst die in je scherm verschijnt, kun je de gewenste apps her-installeren.

Kan ik standaard apps van mijn telefoon verwijderen?

Open het instellingenmenu van je telefoon . Ga naar ‘ Apps ‘. Zoek de voorge├»nstalleerde Android – app op die je wilt verwijderen . Druk op de app . Druk op ‘ Verwijderen ‘.

Waarom kan ik sommige apps niet verwijderen?

Soms komt het voor dat als je een app probeert te verwijderen dat dit niet lukt. meestal zie je dan een melding dat je niet gemachtigd bent of dat de app een beheerder is. Hier zit ook meteen de oplossing in! Sommige apps worden niet alleen geinstalleerd maar ook opgevoerd als apparaatbeheerder.