Hoe kom je Basic Fit binnen zonder pas?

Hoe kom je Basic Fit binnen zonder pas?

Basic-Fit kan je vragen aan te tonen door legitimatie dat jij degene bent van wie de pas is, of om je leeftijd te checken. Overeenkomst: de overeenkomst die ontstaat tussen Basic-Fit en het lid door inschrijving.

Kan je twee keer op een dag naar Basic Fit?

Onze leden profiteren daardoor van veel voordeel. Je kunt bij ons elke dag van de week onbeperkt sporten, zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. Je hebt al een onbeperkt fitness-lidmaatschap voor 19,99 per 4 weken. En voor dat bedrag mag je bij al onze clubs komen sporten, óók buiten Nederland!

Kan je eenmalig naar Basic Fit?

Dagpas kopen Bij de ingang van elke Basic-Fit club staat een kiosk waar je met je betaalpas voor € 8,99 een dagpas kunt kopen. Je krijgt ook een kassabon mee, voor als je die nodig hebt voor je administratie.

Hoeveel kost een dagpas bij Basic-Fit?

Dagpas kopen Bij de ingang van elke Basic-Fit club staat een kiosk waar je met je betaalpas voor € 8,99 een dagpas kunt kopen. Je krijgt ook een kassabon mee, voor als je die nodig hebt voor je administratie.

Hoe lang zit je vast aan Basic Fit?

Wanneer je een abonnement bij Basic-Fit afsluit, doe je dit altijd voor 12 maanden. Basic-Fit opzeggen vóór deze 12 maanden kan dus niet. Dit houdt in dat je dus altijd minimaal een jaar contributie aan Basic-Fit betaalt. Na dit jaar is er een opzegtermijn van één maand.

Is een handdoek verplicht in Basic-Fit?

Handdoek: zacht, absorberend en onmisbaar Niet iedereen zweet even hard, maar toch is het wel zo fris om de apparaten die je gebruikt in onze sportschool even af te drogen. Daarom is het verplicht om een handdoek te gebruiken in elke vestiging van Basic-Fit.

Wat is beter sporten in de ochtend of avond?

Het blijkt dat je lichaam in de ochtend beter vetten kan losmaken en dus vet kan verbranden. Sporten in de ochtend is voor jou dan het beste moment. Echter, je lichaam is in de ochtend nog wel aan het opstarten, waardoor je nog wat minder kracht hebt. Je kunt letterlijk nog niet al je energie leveren.

Kan ik nog douchen bij Basic-Fit?

En bij ons hoef je niet te betalen voor het douchen en kun je je kledij gratis in een kluisje bewaren. We vinden het belangrijk dat je fitnessclub een plek is waar je je thuis voelt. Daarom zijn alle Basic-Fit-clubs ruim opgezet en sfeervol ingericht.

Kan je gratis proefles bij Basic Fit?

Nee, Basic fit werkt met abonnementen en kennen geen proef uurtje. We kan je een keer meegaan met iemand die al wel een abonnement heeft. Een abonnementhouder mag namelijk altijd iemand mee nemen.

Hoe gratis Basic Fit?

Bij Basic-Fit krijg je nu 4 weken gratis bij een nieuw jaarlidmaatschap! *Nu 4 weken gratis bij een nieuw jaarlidmaatschap.