Hoe krijg je paarse gloed van Zilvershampoo uit je haar?

Hoe krijg je paarse gloed van Zilvershampoo uit je haar?

Het kan voorkomen dat je een zilvershampoo te lang hebt laten intrekken en dat er een ongewenste paarse gloed in je haar komt. Als dit gebeurt is het enige dat je eigenlijk kunt doen, je haar opnieuw wassen met een gewone shampoo. Met geluk is 1 of 2 keer voldoende. Als je pech hebt moet je dit vaker doen.

Hoe krijg ik de gele gloed uit mijn grijze haar?

Grijs haar krijgt vaak een gele gloed. Dit komt onder andere door water, chloor en zonlicht. Om dit te voorkomen, kun je het wassen met een zilvershampoo, bijvoorbeeld die uit de Andrélon Zilver Care-lijn. De shampoo heeft een blauw-paarse toon en vermindert de gele kleur in je haar.

Wat gebeurd er als je je haar wast met Zilvershampoo?

Een zilvershampoo is een shampoo met blauwe én paarse pigmenten, de perfecte tegenhanger van gele en oranje tonen. Door deze shampoo even te laten intrekken in je haar zal de tint van je haar koeler worden.

Hoe krijg je een spoeling uit je haar?

Pure olijfolie (ja, de soort die je in de keuken gebruikt) is één van de beste middelen om een semi-permanente kleurshampoo en een permanente kleuring te vervagen. Het is aangeraden om je haar voor elke shampoobeurt met olijfolie in te wrijven en het minimum een half uur te laten intrekken alvorens het te wassen.

Hoe lang moet ketchup in je haar?

Verdeel de ketchup door je haar en dek het af met aluminiumfolie. Laat 20 minuten inwerken en spoel vervolgens weer uit. Was eventueel met een gewone shampoo voor een aangename geur et voilà: De ketchup heeft de groene kleur verwijderd (al kan het wat donkerder uitvallen dan voor de behandeling met ketchup.).

Wat gebeurt er als je Zilvershampoo in bruin haar doet?

Ook de dames met bruin of donker haar kunnen zilvershampoo gebruiken om warme, gelige tonen te neutraliseren. Wel zal het effect een stuk minder zijn dan wanneer zilvershampoo op licht haar gebruikt wordt.

Welke Head en Shoulders voor ontkleuren?

Oplossing. Was je haar een aantal keren met een diepreinigende (basische) shampoo. Dit is een shampoo met een lage pH-waarde, die de haarschubben openzet en er uiteindelijk voor zorgt dat je te donkere kleur een paar tinten lichter oogt. Een goed voorbeeld van een basische shampoo is Head & Shoulders.

Hoe haal je een gele gloed uit je haar?

Neem een goed gepigmenteerde zilvershampoo. De paarse kleur van de zilvershampoo kan een gele gloed in je haren neutraliseren. Op een oranje gloed werkt dit helaas meestal niet voldoende. Gebruik een zilvershampoo niet vaker dan 2x per week, want het kan je haar uitdrogen en je haar klan er te paars van worden.

Hoe krijg ik mijn haar mooi grijs?

Er zijn heel wat shampoos, conditioners en maskers die je lokken meer stevigheid en volume kunnen geven. Ook zilvershampoo is essentieel om je grijze haren mooi te houden. Zo’n shampoo heeft een paarse kleur en neutraliseert de gele schijnt in je haar.

Hoe krijg ik mijn haar assig?

Het enige dat je nu nog nodig hebt, is een toner. Deze behandeling kun je bij een professionele salon laten uitvoeren. Met een spoeling maak je het haar niet donkerder of lichter, maar je voegt wel pigment toe aan het haar. Zo kun je kiezen voor allerlei kleurnuances, waaronder dus asblond.