Hoe kun je premium artikelen gratis lezen?

Hoe kun je premium artikelen gratis lezen?

Stap 1: Kopieer de URL van het artikel . Stap 2: Open je favoriete browser. Stap 3: Klik (meestal rechtsboven) op het menu van je browser. Stap 4: Open nieuw incognitotabblad. Stap 5: Plak de URL van het artikel in de adresbalk.

Hoe paywall Telegraaf omzeilen?

Bypass Paywalls Firefox-extensie Gebruik deze Firefox-extensie om de betaalmuur te omzeilen. Het werkt op Telegraaf, AD, NRC, Volkskrant en vele andere sites. Gebruik gewoon de downloadlink bovenaan die pagina om het bestand op te halen en sleep het vervolgens naar een Firefox-venster om het te installeren.

Hoe kan je Ad Premium lezen?

Hoe krijg ik toegang tot Premium? Als abonnee van het AD heeft u onbeperkte toegang tot alle Premium artikelen op ad.nl én in de nieuwsapp van het AD. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is inloggen op uw account.

Hoe gratis de morgen lezen?

Ga naar demorgen .be. Klik helemaal bovenaan op ‘Krant’. Klik op de homepagina van de krant. Geef uw e-mailadres en wachtwoord in en klik op ‘Login’. De download start en u kunt de krant lezen .

Hoe lees je premium artikelen lezen Telegraaf?

Zowel op Telegraaf.nl als in De Telegraaf-app herkent u een PREMIUM-artikel aan het gele ‘PREMIUM-blokje’ bovenaan.

Hoeveel Premium artikelen AD?

Als abonnee van het AD heeft u onbeperkte toegang tot alle Premium-artikelen op ad.nl én in de nieuwsapp van het AD.

Hoe kan ik gratis de Telegraaf lezen?

Helaas werkt dat niet meer. Nu met alle belangrijke berichtgeving gaat de Telegraaf steeds meer premium artikelen plaatsen, waardoor je dus een abonnement moet afsluiten om de premium artikelen te lezen.

Waar vind je gratis kranten?

Met de app van Pressreader kun je in de Bibliotheek verbinding maken met ons WiFi netwerk, jouw gewenste krant of tijdschrift downloaden en deze daarna thuis of onderweg lezen. In de bibliotheek lezen kan natuurlijk ook! PressReader app is gratis te downloaden in: iTunes App store (Apple)

Waar kun je artikelen lezen?

Kranten- en tijdschriften-apps op je tablet. Een tablet is bij uitstek geschikt om artikelen op te lezen. De meeste kranten en tijdschriften hebben dan ook digitale edities. Ook kun je de meeste artikelen vinden met verzamelapps zoals Blendle of Leeslounge.

Wat is de beste digitale krant?

De Telegraaf is verkozen als beste uit de test! Volgens de consumentenbond is deze krant de beste van 2022. En dat is natuurlijk niet gek, want wie kent de Telegraaf nou niet? Of je nou graag wat wil weten over het allerlaatste nieuws of meer wil weten over de laatste modetrends: je vindt het allemaal bij de Telegraaf!