Hoe laat hockey finale 2021?

Hoe laat hockey finale 2021?

Het Nederlands hockey elftal speelt de finale op vrijdag 6 augustus om 12:00 tegen Argentinië in het Oi Hockey Stadion in Tokio.

Hoe laat is EK hockey vandaag?

Vanmiddag spelen de Nederlandse hockeydames de finale van het EK Hockey 2021 in Amstelveen. Vanaf 12.30 neemt Oranje het op tegen Duitsland.

Wie heeft het EK hockey gewonnen?

In de Belgische hoofdstad Brussel kroonde West-Duitsland zich tot Europees kampioen. Duitsland won het toernooi, tot en met 2021, acht keer en is daarmee recordhouder. In het huidige format spelen de top zes van het afgelopen EK, aangevuld met de top twee van het laatste EK voor B-landen, voor de Europese titel.

Hoe laat is de finale hockey dames?

Finale 17 juli 2022 om 21.30 uur op Ziggo sport Nederlandse hockeyvrouwen spelen in de finale van het WK hockey zondagavond tegen Argentinië.

Welke zender hockey vandaag?

De Oranje hockeyers zijn live op tv te zien bij de NOS, zender NPO 1, NPO 2 of NPO 3 (NPO Zapp), bij Ziggo Sport en op Eurosport. Behalve de live uitzending op tv worden de wedstrijden van Nederland hockey (heren en dames) vaak online uitgezonden via een live stream.

Hoe laat is de hockey finale?

Om 18.30 uur is het de beurt aan Australië en Duitsland om te bepalen wie er met brons naar huis gaat. Daarna is het tijd voor de grote finale. Om 21.30 uur begint dé hockeyklassieker tussen Nederland en Argentinië.

Waar WK hockey 2022 finale?

De halve finales en finales vinden plaats in Spanje, dat officieel het organiserende land is van dit WK Hockey, ondersteund door Nederland. Nederland gaat het WK in als titelverdediger.

Hoe laat is hockey op tv?

De eerste wedstrijd begint om 13.00 uur en is live te volgen vanaf 12.55 uur via Ziggo Sport Docu, met commentaar van John van Vliet. Zap vervolgens door naar de NOS, want daar wordt vanaf 15.40 uur de tweede finalewedstrijd tussen Bloemendaal en Pinoké live uitgezonden op NPO 1, NOS.nl en de NOS-app.

Waar is de finale WK hockey 2022?

WK hockey (v): finale Nederland-Argentinië TeamNL is ingedeeld in poule A, die net als poule B werd afgewerkt in het Wagener Stadion in Amstelveen. De wedstrijden in poule C en D waren in het Spaanse Terrassa.

Wie heeft het EK gewonnen 2021?

De finale van het Europees kampioenschap voetbal 2020 werd gespeeld op zondag 11 juli 2021 in het Wembley Stadium in Londen (Engeland) tussen Italië en Engeland. Na doelpunten van Luke Shaw en Leonardo Bonucci in de reguliere speeltijd won Italië met 3–2 in de strafschoppenserie.