Hoe maak ik een groep aan in mail?

Hoe maak ik een groep aan in mail?

Ga naar www.gmail.com en log in. Klik op het pictogram van Google-apps > Contactpersonen. Het overzicht met uw contactpersonen opent. Een nieuw venster verschijnt. Klik op OK. De mailgroep is toegevoegd in het linkermenu. Alle contactpersonen geselecteerd?

Wat is een groep in Outlook?

Waarschijnlijk moet u vaak meerdere mensen een e-mail sturen. Zijn dit steeds dezelfde mensen, dan is het handig om een mailgroep aan te maken. U hoeft dan niet iedere keer weer de namen van de ontvangers in te typen maar slechts één groepsnaam.

Hoe maak ik een mailgroep aan in Office 365?

Kies Contacten. op de navigatiebalk. Selecteer Start > Nieuwe groep contactpersonen. Typ in het vak Groep contactpersonen een naam voor de groep. Selecteer Groep contactpersonen > Leden toevoegen. Voeg personen toe vanuit uw adresboek of lijst met contactpersonen en kies OK. Kies Opslaan en sluiten.

Hoe maak ik een groep aan in Windows Mail?

Kies “+” (nieuwe contactpersoon) en geef een naam. Onder e-mail adres voer je handmatig (of door ergens vandaan te kopiëren) de adressen in van de personen die tot de groep horen, gescheiden door een punt-komma en een spatie. Dan bewaren, en je hebt een groep.

Hoe maak ik een groep in mijn Contacten?

Open de app Contacten op je Android -telefoon of -tablet. Tik onderaan op Contacten . Tik linksboven op Menu. Label maken. Typ de naam van een label en tik op OK. Eén contact toevoegen aan een label: Tik op Contact toevoegen. . Selecteer een contact. Meerdere contacten toevoegen aan een label:

Waar vind ik mijn groepen in Outlook?

Ga naar uw groep in Outlook door deze te vinden in het navigatiedeelvenster aan de linkerkant. De groep moet onder uw Postvak IN staan, in de sectie Groepen. Als de groep is geopend, klikt u op Leden toevoegen op het lint.

Hoeveel mensen kun je tegelijk mailen Outlook?

Hoeveel e-mails mag ik tegelijkertijd versturen? Op het versturen van berichten is een limiet ingesteld om misbruik te voorkomen. Dit noemen we een “rate limit”. De rate limit is: – 5 connecties per minuut en/of, – 20 berichten per minuut en/of, – 5 connecties gelijktijdig en/of, – 1000 ontvangers per bericht.

Hoe kan ik een mail versturen naar meerdere adressen?

Klik linksboven op Nieuwe e-mail. Aan de rechterkant verschijnt een venster voor het opstellen van een nieuwe e-mail. Klik helemaal rechts achter ‘Aan’ op CC en BCC. Klik achter ‘BCC’ en typ de e-mailadressen van de ontvangers, met na elk e-mailadres een puntkomma.

Hoe een groep maken?

Open WhatsApp > tik op Meer opties > Nieuwe groep . Of tik op Nieuwe chat > Nieuwe groep . Zoek naar of selecteer een contact om aan de groep toe te voegen. Tik dan op de groene pijl. Voer een groepsonderwerp in. Tik op het groene vinkje als je klaar bent.

Wat zijn BCC ontvangers?

Je kunt een e-mail ook als CC (kopie) of BCC (blinde kopie) mailen. Het grote verschil tussen deze twee is dat in het eerste geval alle ontvangers zien aan wie de e-mail nog meer is gestuurd. Typ je alle contacten echter in het BCC-veld, dan ziet de ontvanger alleen zijn eigen adres. Vandaar de term “blinde kopie”.