Hoe maak je een segment in Strava?

Hoe maak je een segment in Strava?

Bekijk eerst je bestaande activiteiten op de website van Strava . Klik op de drie puntjes () … Je ziet dan de gebruikersinterface om het segment te maken. Als je tevreden bent met de begin- en eindpunten, klik je op Volgende. Nadat je weer op Volgendehebt geklikt, kun je het segment een naam geven.

Hoe werkt Strava segment?

Je gps-activiteiten kunnen opgedeeld worden in kleine delen, genaamd segmenten. Deze segmenten staan voor een specifieke eigenschap of sectie, zoals een klim, een stukje trail voor gevorderden of een deel van een zwemroute op open water. Elke keer dat je een segment voltooit, wordt je tijd vastgelegd.

Wat is een kommetje?

Een dagklassement dat ook echt maar op die datum geldig is. En een allertijden klassement. Sta je in laatstgenoemde bovenaan dan ben jij de KOM.

Hoe gebruik je Strava?

Strava is het sociale netwerk voor sporters. Als je een activiteit registreert, wordt deze opgenomen in je Strava-feed. Daarin kunnen je vrienden en volgers hun eigen races en trainingen delen, kudo’s voor prestaties geven en reacties op elkaars activiteiten plaatsen.

Hoe berekent Strava gemiddelde snelheid?

Wanneer een GPS-bestand wordt geüpload, neemt Strava de afstandsgegevens die in het bestand zijn vastgelegd en ontleedt deze in een gegevensstroom om de totale afstand, gemiddelde snelheid en maximale snelheid te berekenen.

Kan je Strava gebruiken op de loopband?

Indoor sporten met Strava Alle tijd die je in de sportschool doorbrengt en de lessen die je volgt worden automatisch doorgestuurd naar Strava. Tweederde van de Strava-gebruikers sport wekelijks binnenshuis. krachttraining, yoga, rennen op de loopband en binnenshuis fietsen zijn daarbij het meest populair.

Wat zijn Strava live segmenten?

Met Live Segments krijg je feedback in real time, zodat je precies kunt zien hoe je het doet terwijl je hardloopt of fietst. Geen vervelende verrassingen meer! De functie Live Segments werkt op allerlei apparaten (kijk hier op welke) en Strava-sporters met een lidmaatschap kunnen er gebruik van maken.

Hoe werkt Strava met Garmin?

Verbind je Garmin-apparaat, zodat je een reeks Strava-functies kunt gebruiken terwijl je onderweg bent. Als je eenmaal verbinding hebt, worden activiteiten die via Bluetooth of computer zijn geüpload naar Garmin Connect, automatisch gesynchroniseerd met Strava. Op die manier kun je je trainingen stroomlijnen.

Hoe live segmenten op Garmin?

Om Strava-segmenten naar je Garmin Edge te kunnen sturen, moet je de gegevens tussen Strava en het apparaat gaan synchroniseren. Dat kan wederom door je Garmin Edge te verbinden met je telefoon of (via een USB-kabeltje) met je pc. Vervolgens synchroniseer je de gegevens met behulp van Garmin Express.

Wat is Fdk strava?

Gewogen gemiddeld vermogen Gewogen gemiddelde vermogen strijkt de varianten in het vermogen van je rit glad, zodat je een betere indicatie van je algehele poging krijgt wanneer je deels snel en deels langzaam fietst. Voorbeelden: criteriumraces, mountainbiken en ritten over heuvels.