Hoe moet ik inloggen op Vinted?

Hoe moet ik inloggen op Vinted?

Download de app. Registreer jezelf en maak een account aan. Inloggen . Je kunt nu aan de slag.

Wat kan ik doen als ik mijn niet meer kan aanloggen bij Vinted?

Het is misschien nodig dat je een identiteitsbewijs. Misschien moet je je profiel verifiëren via een telefoonverificatie. Je profiel kan zijn geblokkeerd. Neem contact op met het Vinted Team als je meer informatie wilt.

Hoe moet je iets verkopen op Vinted?

Download de app en maak een profiel aan. Maak een paar goede foto’s van je kledingstuk. Schrijf een duidelijke en correcte omschrijving. Bepaal je prijs en bereken de verzendkosten. Je ontvangt een bericht van geïnteresseerde kopers.

Kan je twee accounts hebben op Vinted?

Het is niet toegestaan om meerdere Vinted-profielen per persoon te hebben. Open je meerdere accounts, dan zullen we deze moeten blokkeren.

Is kopen op Vinted betrouwbaar?

Op de website Trustpilot, die bedoeld is voor consumentenreviews, heeft Vinted maar 2 sterren. Er zijn 731 recensies achtergelaten en daarvan geeft 76% aan dat ze Vinted als zeer slecht ervaren. Er zijn meerdere recensies die Vinted voor oplichters uitmaken.

Wat is er mis met Vinted?

Commerciële verkopen Vinted zou je account namelijk kunnen blokkeren wanneer zij vinden dat je als verkoper te commercieël bent. Volgens Vinted’s catalogusregels is dit onder andere het geval wanneer een gebruiker veel transacties verricht en zelfgemaakte producten verkoopt.

Waarom is mijn Vinted account geblokkeerd?

Waarom is mijn profiel geblokkeerd? Dit gebeurt wanneer leden onze Gebruiksvoorwaarden, Catalogusregels, Algemene Gebruikersvoorwaarden Vinted Pro, Algemene Verkoopvoorwaarden Vinted Pro, of Forumregels niet naleven. Je account wordt na 7 tot 14 dagen automatisch gedeblokkeerd.

Wat voor gebruikersnaam Vinted?

Kies een makkelijke gebruikersnaam Geen ingewikkelde combinatie met letters, cijfers en allerlei underscores, gewoon jouw voor- en achternaam volstaan. Neem het aan van een Vinted-verkoper met ervaring!

Hoe stuur je iets op via Vinted?

Hoe verpak ik artikelen? Voordat je een verkocht artikel verzendt, is het belangrijk dat je zeker weet dat je het goed hebt verpakt: Gebruik stevig verpakkingsmateriaal: Gebruik een sterke buitenverpakking. Het beste kies je voor een kartonnen doos die past bij het formaat en het gewicht van het artikel.

Is Vinted echt gratis?

Download de Vinted-app gratis. Neem foto’s van je artikel, geef een omschrijving en kies je prijs. Klik ‘Uploaden’ en je advertentie is live. Als het artikel is verkocht, stuur je het binnen 5 dagen naar de koper.