Hoe moet je Batman kijken?

Hoe moet je Batman kijken?

Batman : The Movie (1966) Het personage Batman verscheen voor het eerst in Detective Comics nr. Batman (1989) Dit is de eerste “moderne” Batman film. Batman Returns (1992) Batman Forever (1995) Batman en Robin (1997) Batman Begins (2005) The Dark Knight (2008) The Dark Knight Rises (2012)

Wat is de eerste Batman film?

Batman begins (2005) Batman Begins was de eerste film uit Nolan’s trilogie. Nolan nam het verhaal van Batman weer helemaal terug naar de basis.

Wat is de laatste Batman film?

The Batman is in maart 2022 verschenen en dat betekent misschien wel dat je de andere Batman-films (nog) eens wilt bekijken.

Wat is de beste Batman film?

The Dark Knight is niet alleen de beste Batman-film: het is één van de beste superheldenfilms die ooit werd gemaakt. Christian Bale is prima, maar Heath Ledger steelt de show als de levensgevaarlijke Joker.

Welke film komt na The Dark Knight Rises?

The Dark Knight Rises is een Brits-Amerikaanse film uit 2012 van regisseur Christopher Nolan, gebaseerd op het personage Batman. De film is het laatste deel in de The Dark Knight-trilogie die begon met Batman Begins en verderging met The Dark Knight.

Is er een vervolg op Gotham?

Helaas hoeven we geen zesde seizoen meer te verwachten van Gotham. Al bij de release van de laatste aflevering van seizoen 4 werd duidelijk dat het na seizoen 5 over en uit zou zijn voor Gotham. De Amerikaanse misdaadserie Gotham is oorspronkelijk afkomstig van FOX, maar in Nederland ook te bekijken op Netflix.

Wat is de echte naam van Batman?

West speelde Batman het langst. Je kent hem als Adam West, maar eigenlijk heette hij William West Anderson. Zijn charme in de rol maakte dat hij in de Batman-film uit 1966 te zien was en daarna nog in heel wat series. Zo sprak hij in 1977 de stem van Batman in de serie The New Adventures of Batman in.

Welke film kijken na Joker?

Volgens DC maakt de bioscoophit Joker geen deel uit van het Expanded Universe, maar bestaat de film in zijn eigen werkelijkheid. Regisseur Todd Phillips zegt dat de film in 1981 speelt. Als je hem in je kijklijstje wilt opnemen, zet je hem dus het beste ergens tussen Wonder Woman en Wonder Woman 1984.

Waar gaat de film The Dark Knight over?

Jim Gordon (Gary Oldman) en officier van justitie Harvey Dent (Aaron Eckhart) stelt Batman (Christian Bale) zich ten doel de georganiseerde misdaad in Gotham City eens en voor altijd uit te roeien. Dit driemanschap werkt heel goed en dwingt de georganiseerde misdaad tot een bijzondere stap.

Waar is The Dark Knight opgenomen?

Ook over de opnamelocaties werd de afgelopen tijd gespeculeerd, met als genoemde steden onder meer Chicago en New Orleans. We weten nu waar (een deel van) de opnames plaats zullen gaan vinden. The Pittsburgh Post Gazette komt met het nieuws dat de opnames van TDKR aankomende zomer in Pittsburgh zullen beginnen.