Hoe moet je retourneren bij SHEIN?

Hoe moet je retourneren bij SHEIN?

Log in op uw SHEIN -account. Klik onderaan deze pagina op de knop “Start retour “. Selecteer de artikelen die u wil retourneren , geef de reden op. Selecteer retourmethode.

Kan je SHEIN makkelijk retourneren?

De online webshop SHEIN geeft je de mogelijkheid om de kleding waar je niet 100% tevreden over bent binnen 45 dagen te retourneren. Hiervoor heb je een retourlabel nodig van SHEIN.

Hoe krijg je je geld terug bij SHEIN?

Als je iets retour wilt sturen van SHEIN klik dan op jou account de bestelling aan en dan de dingen die je retour wilt sturen . Dan klik je op bevestiging en dan krijg je in je mail een retour formulier op je telefoon. Daarmee kun je naar winkel gaan die dat voor jouw kan in scannen en printen.

Hoe stuur je kleding terug?

Maak je retourpakket goed dicht en plak het retourlabel erop. Gebruik je de oorspronkelijke verpakking? Maak een verzendlabel met antwoordnummer. Je hoeft niks te betalen. Koop een verzendlabel. Je betaalt de normale verzendkosten voor een pakket.

Waar zit SHEIN in Nederland?

Er is momenteel geen fysieke winkel van SHEIN. Je kunt dus niet naar een SHEIN winkel, de webshop is natuurlijk wel altijd voor je open.

Hoe duur zijn verzendkosten bij SHEIN?

Als jij iets besteld bij SHEIN dan wordt jouw bestelling gratis bij je thuis geleverd bij een besteding boven de €39,- of meer. Mocht je met jouw aankoop net niet de norm halen van €39,- voor gratis verzending, dan bedragen de kosten voor de verzending €4,19.

Heeft SHEIN goede kleding?

De kleding van Shein & kwaliteit Ze hebben een gi-gan-tisch assortiment aan leuke dingen. Vaak heb je bij Chinese kleding webshops -of ome AliExpress- dat de kwaliteit in het echt een stuk minder is dan het op de foto leek.

Is SHEIN slecht voor het milieu?

Één van de grootste problemen hierbij is dat Shein materiaalkeuzes op de website zó verwoordt dat het lijkt alsof het bewuste duurzame keuzes zijn. Het enorme gebruik aan goedkope synthetische (low quality) fake leathers/furs komt omdat het bedrijf naar eigen zeggen zoveel waarde hecht aan dierenwelzijn.

Hoe lang is de levertijd van SHEIN?

De levertijd van SHEIN is voor Nederland vrij kort. Van alle landen in Europa waar SHEIN heen verstuurt, zijn we zelfs één van de snelste om een pakketje te ontvangen. De verwachte levertijd ligt tussen de 5-10 werkdagen, vanaf het moment van verzending.

Is retour sturen gratis?

Omdat enkele webshops gratis retourneren aanbieden, verwachten consumenten soms dat het retour sturen van een bestelling altijd gratis moet zijn. Dit is zeker niet het geval. Gratis retourneren is een service, maar zeker geen verplichting.