Hoe retourneer ik bij NAKD?

Hoe retourneer ik bij NAKD?

Registreer je retour online op na-kd.com/returns. Pak de artikel(en) opnieuw in de bezorgzak. Plak het retourlabel dat je bij de bestelling hebt ontvangen op het retourpakje. Volg de retourstappen die bij de door jouw gekozen leveringsmethode horen.

Kan je gratis retourneren bij na-KD?

Als de artikelen bij levering beschadigd zijn, kun je ze gratis terugsturen en ontvang je het volledige bedrag terug. Als je een artikel wilt wijzigen voor een andere kleur of maat, retourneer dan het ongewenste artikel en plaats een nieuwe bestelling.

Hoeveel dagen retour naked?

Retour in de winkel Nakedcph ontvangt geen retourzendingen van webshop bestellingen in winkels. Producten gekocht in onze winkels kunnen binnen 14 dagen in de winkel worden geruild of geretourneerd, met de originele kassabon.

Waar kun je Budbee retourneren?

Hoe het werkt – Budbee Box 1. Ga naar de order in de tracking link of app en klik op de “plan een retour” knop. Pak het pakketje in volgens de instructies op de website van de webshop en kies de box locatie waar je het pakketje wilt achterlaten. Je hoeft geen label te printen, wij zullen dat verzorgen!

Hoe moet je iets retourneren?

Maak je retourpakket goed dicht en plak het retourlabel erop. Gebruik je de oorspronkelijke verpakking? Maak een verzendlabel met antwoordnummer. Je hoeft niks te betalen. Koop een verzendlabel. Je betaalt de normale verzendkosten voor een pakket.

Kan ik een bestelling terugsturen?

Als je iets hebt besteld bij een webwinkel, heb je vanaf de dag van ontvangst 14 dagen bedenktijd. Binnen die tijd kun je, zonder te vertellen waarom je iets wilt retourneren, afzien van je koop. Wil je een product terugsturen? Gebruik dan het modelformulier herroeping.

Hoe vallen na KD schoenen?

Online bestellen is toch vaak een gok, maar bij NA-KD vallen eigenlijk alle items wel goed. Oké, soms had het wel iets strakker of wijder gemogen, maar over het algemeen valt de kleding top.

Hoelang duurt Budbee?

Budbee levert wanneer de meeste mensen thuis zijn: doordeweeks tussen 17.00 en 22.00 uur en in steden waar we ook in de weekenden komen tussen 16.00 en 22.00 uur. Via de Budbee app of link in de SMS ontvang je in de middag een tijdslot van één uur waarin je pakket wordt bezorgd.

Hoe snel komt NAKD binnen?

Bij NAKD kan je kleding al binnen een tot drie werkdagen bij je thuis worden bezorgd. Wanneer je iets bij NA-KD.com besteld, dan hoef je voor de verzending nooit te betalen want deze is gratis.

Hoeveel dagen retour Loavies?

Selecteer binnen 14 dagen nadat je jouw bestelling hebt ontvangen de items die jij wilt retourneren en kies de gewenste retour methode.