Hoe verwijder je je eigen ingesproken voicemail?

Hoe verwijder je je eigen ingesproken voicemail?

Open de Voice-app . Tik onderaan op Berichten , Gesprekken of Voicemail . Tik op een sms’je, gesprek of voicemail om het te selecteren Meer opties . Tik op Verwijderen tik op het vakje naast Ik begrijp het.

Kan je een verzonden voicemail verwijderen?

Een sms’je, gesprek of voicemail verwijderen Items kunnen nog wel zijn opgeslagen op je apparaten of op de apparaten waarmee je contact hebt gehad. Tik op het bericht of gesprek dat of de voicemail die u wilt verwijderen. Verwijderen. Tik op het vak Ik begrijp het om te bevestigen en tik op Verwijderen.

Kan je ingesproken voicemail terugluisteren?

Om je voicemailberichten te beluisteren bel je naar voicemail (meestal 1233). Je hoort dan meteen of er nieuwe berichten voor je zijn binnengekomen. Is dat het geval, dan worden deze nieuwe berichten automatisch afgespeeld. Je kunt ook oudere, bewaarde berichten terugluisteren.

Hoe weet je of je een voicemail hebt ingesproken?

Open de app Telefoon . Tik op Meer opties Instellingen. Voicemail . Zet Voicemailtranscriptie aan.

Hoe kan ik mijn voicemail veranderen op iPhone?

Voicemail configureren Tik op ‘Voicemail’ en tik vervolgens op ‘Configureer nu’. Maak een wachtwoord voor je voicemail aan. Kies een begroeting: ‘Standaard’ of ‘Aangepast’. Als je ‘Aangepast’ kiest, kun je een nieuwe begroeting opnemen.

Hoe moet je je voicemail veranderen?

Bel met de smartphone naar 1233. Toets 11 voor het hoofdmenu. Toets 2 voor de persoonlijke instellingen. Toets 1 voor de welkomstboodschap. Toets 1 en spreek na de pieptoon de boodschap in. Sluit af met #.

Kan ik een verstuurd bericht verwijderen?

Een verzonden bericht intrekken en vervangen Klik op het tabblad Bericht en klik in de groep Acties op Andere acties. Klik vervolgens op Dit bericht intrekken. Selecteer Ongelezen kopieën van dit bericht verwijderen of Ongelezen kopieën verwijderen en vervangen door een nieuw bericht.

Hoe kan ik een bericht verwijderen?

Open de Berichten-app op je smartphone en kies een gesprek