Hoe verzend ik met Homer?

Hoe verzend ik met Homer?

De Homerr scant je QR-code en plakt en scant vervolgens een barcodesticker op je pakket. Jij krijgt gelijk een e-mailbericht met de bevestiging en code van de zending. Let op dat je dit altijd op de locatie checkt. Het is je persoonlijke bewijs van verzenden.

Wat kost versturen via Homerr?

Homerr pakketten verzenden vanaf € 2,93 – Shops United.

Hoe werkt Homerr Vinted?

Homerr is een verzendmethode op Vinted. Met deze verzendmethode kun je pakketten verzenden in Nederland en België. Ook kun internationaal gebruikmaken van Homerr en verzenden tussen Nederland en België. Homerr werkt met een netwerk van afgifte- en afhaalpunten door heel Nederland.

Is Homerr van DHL?

Wij zijn een DHL punt. Dit betekent dat je bij ons pakketten van DHL kunt afhalen en verzenden. Hoe werkt het?

Hoe snel is Homerr?

Next-day delivery is enorm belastend voor het milieu en vaak helemaal niet per se nodig, bij Homerr is de levertijd 5 tot 8 werkdagen. Dit betekent ook dat pakketjes soms wat langer onderweg zijn, omdat ze geen eigen busjes hebben.

Hoe werkt Homerr ophalen?

Jouw dag als Homerr De koerier komt op afgesproken dagen en tijden langs om pakketjes te brengen en te ophalen. Jouw buurtgenoten ontvangen een bericht wanneer ze hun pakketje bij jou kunnen ophalen. Op de tijden die jij hebt aangegeven, ben je geopend voor jouw buurtgenoten. Zo staan ze nooit voor een dichte deur.

Hoe werkt Homerr BuurtPunt?

Een BuurtPunt is een particulier die vaak om en rond het huis bezig is en die zich via ons platform beschikbaar stelt om pakketzending aan te nemen, zodat jij niet thuis hoeft te zijn. Een ServicePunt is een lokale ondernemer met een winkel die tevens zich via ons platform beschikbaar stelt voor pakketzending.

Hoe zit het met verzendkosten bij Vinted?

Wie betaalt de verzendkosten? De verzendkosten worden altijd betaald door de kopers. Deze kosten samen met de prijs van het artikel vormen de totaalprijs voor de koper. Bij gebruik van sommige pakketdiensten betaal je als verkoper de verzendkosten vooraf en krijg je deze kosten later terug.

Hoe werkt het verzenden bij Vinted?

Volg je pakket op Vinted. Bij sommige verzendmethodes moet je het trackingnummer handmatig invoeren en het artikel binnen 5 werkdagen na aankoop als verzonden markeren (zie onze instructies). Zodra het artikel bezorgd is en de koper bevestigt dat alles oké is, ontvang je de betaling in je Vinted Portemonnee.

Heb je een printer nodig voor Vinted?

Homerr is de voordeligste verzendoptie voor kleine en medium Vinted-pakketten tussen Nederland en Vlaanderen – een klein pakket kost € 2,89 en een mediumpakket € 2,99! Digitale verzendlabels en contactloze pick-up. Je hoeft niets te printen of te tekenen.