Hoe weet ik wat mijn Pokémon kaart waard is?

Hoe weet ik wat mijn Pokémon kaart waard is?

Op Pokemonkaart.nl vind je de beste zoekmachine als het gaat om het zoeken naar waarde en prijsontwikkeling van je Pokemon kaarten.

Hoe weet je of je Pokémon veel geld waard is?

Glimmende Pokémon kaarten zijn vaak meer waard, omdat ze een stuk zeldzamer zijn dan niet-glimmende kaarten. De exacte waarde van deze Holo’s hangt ervan af of de Pokémon kaart in kwestie common, uncommon of rare is.

Welke Pokemon kaart is het meest waard?

De meest waardevolle Pokémon-kaart ooit zou wel eens de Tropical Wind Trophy Card kunnen zijn. Deze kaart werd tijdens een Pokémon-toernooi in 2001 in Hawaii verspreid en er zouden er maar een paar van bestaan. De kaart wordt op moment van schrijven voor een miljoen dollar op eBay aangeboden! Een miljoen!

Hoeveel is een oude Pokémon kaart waard?

Pokemon-kaarten van de eerste generatie uit de jaren 90 kun je gegarandeerd voor een hogere prijs verkopen. Kenners hebben erop gewezen dat de linkse Charizard-kaart (richtprijs 700 dollar) ouder dan de middelste is en de middelste (richtprijs 300 dollar) ouder dan de linkse.

Hoe kun je zien of een pokemon kaart zeldzaam is?

Onderin op een kaart staat meestal een symbool. De ster geeft aan dat het een ‘rare’ kaart is. Deze is zeldzamer dan een rondje of vierkant. Dit komt omdat er vaak maar één kaart met een sterretje in één booster pack zit.

Waar kan ik Pokemon kaarten laten taxeren?

Wanneer je een waardevolle Pokemon kaart bezit, kan je deze laten graden (taxeren) bij PSA, SGC of BCG. Maar, dit is best kostbaar. Je betaalt per kaart ongeveer 100 euro (inc afwikkeling zoals opsturen).

Welke Pokémon zijn geld waard?

De duurste Pokémon kaart ter wereld is de Japanse Pikachu Illustrator Promo Card uit het jaar 1998. Er zijn in totaal maar 39 kopieën van gemaakt en maar 10 getaxeerd door de instantie PSA.

Hoeveel kost de oude Pikachu?

Eerste editie Pikachu Hoewel Pikachu waarschijnlijk de meest bekende Pokémon is, levert een Pikachu-kaart (eerste editie) omgerekend zo’n 480 euro* op!

Wat is de duurste Pokémon kaart van Nederland?

Illustrator Pikachu Deze is in oktober 2019 verkocht voor ongeveer €205.400 en is met afstand de duurste Pokémon kaart ooit. Er zijn 39 Illustrator Pikachu Cards uitgegeven in 1998, waar nog maar tien kopieën van bekend zijn.

Wat is de zeldzaamste Pokémon?

Shadowless en/of drukfouten In de top 5 zagen we de Holographic Shadowless Charizard al voorbijkomen, maar dat is niet de enige Pokémon kaart zonder schaduw die zeldzaam is. Zo zijn bijvoorbeeld de Shadowless Mew, Mewtwo, Blastoise, Venusaur, Chansey en Machamp ook gewild onder verzamelaars.