Hoe werkt de Inruilbox van Zalando?

Hoe werkt de Inruilbox van Zalando?

Verkoop de items die je niet meer draagt in ruil voor tegoed. Als je zo goed als nieuwe items in jouw kledingkast hebt hangen, dan kun je ze aan ons verkopen in ruil voor een Zalando-cadeaubon. Als alternatief kan Zalando de waarde doneren aan een goed doel.

Kan je bij Zalando ruilen?

Het direct omruilen van een artikel is helaas niet mogelijk. Om het gewenste artikel te ontvangen kun je een nieuwe bestelling plaatsen en de andere kosteloos aan ons retourneren.

Kan ik op Zalando verkopen?

1. Ga naar ‘Verkoop artikelen’ in jouw gebruikersaccount, naast je favoriete en eigen artikelen. 2. Selecteer artikelen die je bij Zalando hebt gekocht en voeg tot 20 artikelen toe aan jouw verkoopbox.

Welke merken inruilen Zalando?

Alle items die als pre-owned item bij Zalando zijn gekocht en voldoen aan onze criteria, zijn geschikt voor de verkoop. Wat zijn mijn inwisselmogelijkheden? Jij kunt beslissen wat je met jouw tegoed wilt doen.

Wat geeft een opkoper voor kleding?

De winkelvoorraad kleding opkoper koopt graag merkkleding, designermerken, sportskleding, werkkleding en schoenen. Biedt maar aan wat u heeft en wilt verkopen. De winkelvoorraad kleding opkoper komt snel bij u langs zodat u weer snel ruimte op de plank en in uw magazijn heeft én extra geld voor uw nieuwe voorraad.

Is Zalando tweedehands?

Vanaf volgende maand kun je via webshop Zalando niet alleen nieuwe kleding, maar ook tweedehandskleding kopen. Ook kun je kleding aan Zalando verkopen. Daarvoor krijg je dan een tegoedbon.

Wat doet Zalando met geretourneerde spullen?

In het buitenland gaan wel eens hele partijen in de verbrandingsoven, maar de meeste experts zeggen dat dat in Nederland amper gebeurt – in ieder geval bij mode. Zalando zegt dat daar slechts 0,05 procent van de retourzendingen wordt vernietigd. De rest belandt in outlets of gaat via opkopers de wereld over.

Wat kost retourneren bij Zalando?

Ongedragen artikelen kunnen kosteloos binnen 100 dagen aan ons worden geretourneerd.

Hoeveel tijd om te retourneren bij Zalando?

Als je een of meerdere artikelen wil terugsturen, heb je 31 dagen de tijd om dat te doen. Deze retourtermijn van 31 dagen begint zodra je bestelling is afgeleverd. Je kunt artikelen die ongedragen en van alle originele labels voorzien zijn gratis aan ons terugsturen.

Wat levert oude kleding op?

Oude kleding, schoenen en tassen kun je nu een tweede leven geven via Cash4YourFashion. Consumenten kunnen hun spullen in een doos of vuilniszak stoppen en naar de inzameldepots van Cash4YourFashion brengen. Voor elke kilo krijg je 0,65 euro.