Hoe werkt een 360 graden beker?

Hoe werkt een 360 graden beker?

360 graden beker Met deze beker kunnen kinderen 360 graden rondom de bekerrand drinken. De siliconen drinkklep opent als het kindje zijn of haar lippen erop drukt en sluit automatisch als het kindje stopt met drinken. Ze zijn verkrijgbaar met en zonder handvatten.

Welke 360 graden beker?

Difrax oefenbeker. Beste eenvoudige oefenbeker. Munchkin Miracle 360 ° Oefenbeker. Beste antilek oefenbeker. Done By Deer Peekaboo Elphee Beker . Beste design oefenbeker. Dr. Brown’s Cheers 360 Cup Drinkbeker – Blauw of Roze. Nûby – Oefenbeker – 360 ° Wonder cup – Roze of Blauw.

Welke beker vanaf 6 maanden?

Wanneer je baby 6 maanden toe is om te leren drinken uit een drinkbeker kun je er voor kiezen om eerst met een oefenbeker te beginnen. Je baby 6 maanden is natuurlijk begonnen met een fles, daarna is de overstap naar een tuitbeker. Dit is vaak de eerste stap van je kindje om zelfstandig te leren drinken.

Waarom is een tuitbeker niet goed?

Meer kans op gaatjes Dat heeft ook als voordeel dat er minder snel gaatjes in de tanden ontstaan. Want met een tuitbeker worden de tanden veel langer aan (suikerhoudende) dranken blootgesteld