Hoe werkt het versturen via Vinted?

Hoe werkt het versturen via Vinted?

Volg je pakket op Vinted. Bij sommige verzendmethodes moet je het trackingnummer handmatig invoeren en het artikel binnen 5 werkdagen na aankoop als verzonden markeren (zie onze instructies). Zodra het artikel bezorgd is en de koper bevestigt dat alles oké is, ontvang je de betaling in je Vinted Portemonnee.

Hoe werkt het als je iets verkoopt op Vinted?

Adverteer gratis. Download de Vinted -app gratis. Neem foto’s van je artikel, geef een omschrijving en kies je prijs. Verstuur de artikelen. Als het artikel is verkocht, stuur je het binnen 5 dagen naar de koper. De koper betaalt de verzendkosten. Ontvang je betaling.

Hoe pak je een Vinted pakketje in?

Gebruik stevig verpakkingsmateriaal: Gebruik een sterke buitenverpakking. Het beste kies je voor een kartonnen doos die past bij het formaat en het gewicht van het artikel. De doos moet in goede staat zijn en mag niet bedekt zijn met stickers van eerdere zendingen.

Hoe stel je verzendkosten in op Vinted?

Stel de verzendkosten vast op basis van de tarieven van de pakketdienst, waarmee je je artikel wilt verzenden. Je vindt de sectie ‘Selecteer je pakketformaat’ onderaan op de uploadpagina