Hoe werkt Koppelcode NLZIET?

Hoe werkt Koppelcode NLZIET?

Je ziet de koppelcode in het scherm van je televisie. Ga naar www. nlziet .nl/koppel op de computer of een mobiel apparaat. Ben je nog niet ingelogd bij NLZIET ? Vul dan hier je e-mailadres en wachtwoord in. Voer op deze pagina de koppelcode in.

Hoe krijg je NLZIET op je tv?

– Ga naar de Google Play Store op je Sony/Philips smart tv of Android TV box, bijvoorbeeld Nvidia Shield en Xiaomi MiBox. – Zoek de NLZIET app via de zoekbalk. – Download de NLZIET app.

Hoe werkt Koppelcode?

Hoe gebruik ik de Koppelcode? Dan werkt het als volgt: tik de koppelcode van de Digidapp in op de laptop. Op de laptop verschijnt een QRcode, scan deze met de smarthone. Rond het proces op de smartphone af met de pincode.

Hoe krijg ik een Koppelcode?

Start vervolgens de DigiD-app op je telefoon. Binnen de app is het na enkele welkomstschermen de bedoeling om de camera van je smartphone of tablet op de QR-code op je computerscherm te richten. Er komt een vijf-cijferige koppelcode in beeld, voer die in op je computer en druk op Volgende.

Hoe kan ik mijn telefoon koppelen aan mijn tv?

Zorg ervoor dat je telefoon en je Chromecast verbonden zijn met hetzelfde wifinetwerk. Open de Google Home-app op je telefoon . Klik op het apparaat waarnaar je het scherm wilt casten. Klik op Mijn scherm casten en vervolgens op Scherm casten. Je telefoon is nu verbonden met je Chromecast.

Hoeveel apparaten NLZIET?

Je kunt NLZIET op maximaal twee apparaten tegelijk gebruiken. Let op: Inloggen in verschillende browsers (op één apparaat) wordt als meerdere apparaten geteld.

Hoe installeer ik NPO Plus op mijn Smart TV?

Zet de televisie en de mediabox aan. Druk op de MENU-knop van de afstandsbediening. Kies voor de optie TV Apps. Druk op OK. Je ziet nu de apps. Selecteer de NPO app. Druk op OK.

Waarom werkt NLZIET niet op tv?

Let op: Op een smart tv is het niet mogelijk om gebruik te maken van een browser om NLZIET te kijken via onze website. Gebruik onze app of bijvoorbeeld Chromecast om te kijken op je tv. De NLZIET app is beschikbaar voor Android TV devices met Android-versie 5.1 en hoger.

Wat is het verschil tussen NPO plus en NLZIET?

NPO Plus is dus een extra service voor mensen die dit graag willen. Het gratis NPO Start blijft gewoon bestaan. Wat is het verschil tussen NLZIET en NPO Plus? NLZIET is een samenwerking tussen SBS, RTL en NPO, waar je met een abonnement van € 7,95 per maand de uitzendingen van KIJK, RTLXL en NPO Plus kunt bekijken.

Hoe kun je draadloos tv kijken?

Druk op de smart tv knop (op afstandsbediening van tv ) Ga naar instellingen. Kies netwerk. Kies verbinden met wifi . Selecter het juiste wifi netwerk. Voer het juiste wifi wachtwoord in.