Hoe word ik orthodontie assistent?

Hoe word ik orthodontie assistent?

Doelgroep. Assistenten uit de orthodontische of algemene praktijk die zich verder willen bekwamen als orthodontie assistent. Er zijn geen specifieke instroomeisen, het is aan te bevelen enkele jaren werkervaring te hebben als tandartsassistent.

Wat verdien je als tandartsassistente per uur?

Wat verdient een preventieassistent of tandartsassistent plus? Het salaris is minimaal € 1941 en kan oplopen tot € 2669 per maand. Voor de zzp’er is de richtlijn begint met €35 per uur ex BTW afhankelijk van de werkzaamheden.

Hoeveel verdient een orthodontist per maand?

Wat verdient een Orthodontist? Het salaris van een Orthodontist met een eigen praktijk ligt tussen de €10000 en €11666 bruto per maand. Het salaris is echter wel afhankelijk van het aantal cliënten dat je hebt en van de behandelingen die je geeft.

Wat verdiend een tandartsassistente netto?

Salaris Tandartsassistent Salarissen variëren van € 1.995 (laag) tot € 2.700 (hoog).

Wat doet een orthodontist assistente?

De orthodontie-assistent biedt ondersteuning aan behandelaars bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van behandelingen bij patiënten. Daarnaast maakt de orthodontie-assistent afdrukken, wasbeten en foto’s ten behoeve van het behandelplan. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van de orthodontist.

Wat is een orthodontie assistente?

De orthodontieassistent is opgeleid om diverse onderdelen van orthodontische behandelingen uit te voeren. De orthodontieassistent is werkzaam in een orthodontiepraktijk of in een algemene praktijk waar ook orthodontische behandelingen plaatsvinden.

Wat is de meest verdienende baan?

De grootverdieners in Nederland zijn medisch specialisten, huisartsen en directeurs en leidinggevenden. De vermelde salarissen zijn de maximale bruto-maandlonen, op basis van 30 jaar ervaring.

Is er veel vraag naar tandartsassistenten?

Er is een grote vraag naar tandartsassistenten, je kunt in vrijwel iedere regio snel aan de slag. Je vindt vacatures online, op een moment dat het jou uitkomt. Sla je favoriete vacatures op of reageer direct, hierbij stuur je een goede sollicitatiebrief.

Wat verdient een kaakchirurg assistente?

De Arts Assistent Kaakchirurgie begint met een prima salaris, het begint bij € 3517 en loopt op tot €4462 bruto per maand. Dit salaris is gebaseerd op de CAO Ziekenhuizen, salarisschalen AIOS.

Hoeveel verdien je als orthodontist zonder eigen praktijk?

Wat verdient een Orthodontist in loondienst? Startsalaris zonder ervaring ongeveer € 4.500 bruto per maand. Gemiddeld salaris ongeveer € 6.500 bruto per maand. Salaris met meer dan tien jaar ervaring ongeveer € 8.000 bruto per maand.