Hoe zet ik een VVV bon om naar een bol com bon?

Hoe zet ik een VVV bon om naar een bol com bon?

Een VVV bon bij bol.com besteden is niet rechtstreeks mogelijk. Je kunt je VVV bon omzetten naar bol, op de website van VVV cadeaukaarten voordat je met het tegoed iets kunt kopen bij Bol.com. De VVV cadeaukaart bij Bol besteden is sinds 2020 ook mogelijk.

Kan je VVV bon omzetten?

Op de site van VVV kunnen consumenten hun VVV bon omzetten naar bol, alvorens ze iets kopen.

Kun je VVV bon ook online te besteden?

Let op: de VVV Online cadeaucode is alleen online in webshops besteedbaar en niet in winkels. Je zou de kaart wel op de site van de VVV kunnen omzetten naar een fysieke variant.

Hoe kun je VVV bon inwisselen voor geld?

VVV bon inwisselen voor geld via een Paysafecard. De goedkoopste manier om contant geld te ontvangen voor jouw VVV-bon is door deze bon in te wisselen voor een Paysafecard. Deze Paysafecard is een opwaardeerbon/voucher met een 16-cijferige pincode. Je kan hem zien als een telefoon-opwaardeerbon.

Kun je met een VVV bon een andere cadeaubon kopen?

Dat kan ook. De rest van uw VVV cadeaukaart kunt u bij een andere webshop besteden.

Kan je een VVV bon inleveren bij Amazon?

Het is nog niet mogelijk om je cadeaukaart direct in te leveren bij Amazon.nl. Wel kun je je VVV Cadeaukaart hieronder omwisselen en vervolgens bij Amazon.nl shoppen met je nieuwe cadeaucode.

Hoeveel VVV bonnen mag je tegelijk inleveren?

Besteden van een VVV Cadeaukaart in een webshop Dan geldt er vanaf 30 juni 2020 een maximum aan de hoogte van het te besteden bedrag per transactie. U kunt met het tegoed op uw VVV Cadeaukaart per online transactie tot een bedrag van maximaal €50,- een aankoop doen.

Kun je een VVV bon inleveren bij Kruidvat?

Van Douglas, enkele Bruna’s en sportkleding- en schoenenwinkels, tot Nijhof woonwinkel, kookwinkels, Etos, Expert, Burgers’ Zoo, Hudson’s Bay en Kinepolis. Bij Kruidvat en BCC werkt de kaart weer wel.

Kun je een VVV bon inleveren bij Zalando?

Direct betalen met je fashioncheque of VVV Cadeaukaart is helaas niet mogelijk, maar je kunt deze wel inwisselen voor een Zalando cadeaubon! Je kunt dit eenvoudig doen op de website van fashioncheque of de website van VVV Cadeaukaarten.

Hoe wissel je een VVV bon in bij thuisbezorgd?

Het verzilveren van je VVV Cadeaukaart bij Thuisbezorgd.nl is heel eenvoudig. Doe je bestelling en kies bij het afrekenen voor de betaaloptie: VVV Cadeaukaart. Eet smakelijk!