Hoe zet ik itsme over op mijn nieuwe gsm?

Hoe zet ik itsme over op mijn nieuwe gsm?

Geef je telefoonnummer in (zonder de eerste ‘0’ vb. Verifieer je gegevens en klik opnieuw op “Heractiveer mijn account” Download de Connective plugin tenzij deze al op de pc geïnstalleerd staat. Verbind je eID kaartlezer en plaats de eID kaart in de lezer.

Kan je itsme installeren zonder kaartlezer?

itsme® is nu klaar voor gebruik. Het gebruik van itsme® maakt het mogelijk om toegang te krijgen tot de dossiers in mijnWGK zonder gebruik te moeten maken van een kaartlezer, en dit niet alleen op je pc of laptop, maar ook op een tablet of een smartphone.

Waar vind ik mijn itsme code terug?

Ga naar de pagina ‘Aanmelden met gebruikersnaam en wachtwoord’. Klik op ‘Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten? Vul het e-mailadres in dat u hebt opgegeven bij registratie. U ontvangt een e-mail waarmee u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord opnieuw kan instellen.

Waarom kan ik itsme niet activeren?

indien u problemen ondervindt bij het aanmaken of registeren van een account, gelieve contact op te nemen met de helpdesk van Itsme via https://www.itsme.be/nl/contact of op het nummer 02/657 32 13.

Waarom werkt itsme niet op iPhone?

Kijk na of je je mobiele browser hebt ingesteld als standaardbrowser (vermijd Samsung Internet) en gebruik de privé modus niet. Dit zal deze foutmelding vermijden. Sinds de update iOS 14 is het voor iPhone gebruikers ook mogelijk de standaard browser in te stellen.

Kan ik itsme activeren zonder eID?

Als u geen eID hebt en u wil toegang tot het omgevingsloket, dan kunt u toegang krijgen via de app itsme®. U kunt deze app zelf activeren via een bankkaart van de partnerbanken van itsme®. Dat zijn Belfius, BNP Paribas Fortis, ING en KBC. U hebt daarvoor een kaartlezer nodig.

Hoe itsme herinstalleren?

Surf naar Itsme . Itsme . Geef je gsm-nummer in. Steek je eID in de kaartlezer en geef de pincode van je eID in. Duid het vinkje aan om te bewijzen dat je geen robot bent. Klik op Heractiveren van mijn account. Je account is vanaf dan weer bruikbaar.

Hoe itsme gebruiken zonder kaartlezer?

Bye bye kaartlezer! Want dankzij itsme ® kan je met 1 app inloggen bij je bank of een betaling bevestigen. Klik gewoon op het itsme ®-icoontje op de website of app van je bank, open daarna de itsme ®-app, bevestig de actie en klaar!

Kan ik itsme installeren op 2 telefoons?

Neen. Het veiligheidsmodel van itsme® draait om de unieke combinatie van je smartphone, je itsme®-app en je itsme®-code. Je account is dus verbonden aan uitsluitend 1 mobiel toestel.

Kan je meerdere itsme accounts op 1 smartphone?

Ja. Meerdere gebruikers kunnen zich aanmelden op hetzelfde toestel. De nieuwe gebruiker moet wel eerst een Nieuw profiel aanmaken in de app.