Hoe zet ik meldingen van TikTok uit?

Hoe zet ik meldingen van TikTok uit?

Tik rechtsonder op Profiel. Tik op het 3-lijnenpictogram rechtsboven. Tik op Instellingen en privacy. Selecteer Pushmeldingen. Selecteer de meldingen die je wilt ontvangen.

Waarom krijg ik geen melding van TikTok?

Van nieuwe gebruikers die 16 of 17 jaar oud zijn, zet TikTok voortaan de chatfunctie (direct messaging) standaard op ‘Niemand’. Daardoor kunnen ze geen chatberichten ontvangen van vreemden. Als ze met anderen willen communiceren, moeten ze dat eerst zelf aanzetten.

Wat is aanhechten op TikTok?

Aanhechten is een tool waarmee je een andere video op TikTok kunt combineren met een video die je maakt. Als je aanhechten aan je video door anderen toestaat, kunnen zij een deel van je video gebruiken als onderdeel van hun eigen video.

Kan je op TikTok zien of iemand online is?

Iemands activiteitstatus op TikTok zien. Als iemand online is op TikTok, verschijnt er een groene stip op diens profielfoto. Houd er rekening mee dat de groene stip nog enige tijd zichtbaar kan zijn nadat iemand inactief is geworden op TikTok.

Kan je zien hoe vaak iemand je TikTok bekijkt?

De app heeft namelijk een functie geactiveerd waarmee je kan zien wie je profiel bekijkt. Op het eerste zicht lijkt dat niet zo veilig, maar je kan zelf kiezen of je de functie aan- of uitschakelt. Dat betekent dus dat andere gebruikers ook zullen zien wanneer jij een TikTok-profiel bekijkt.

Wat is een stille melding?

Stil: Uw telefoon maakt geen geluid en trilt niet. De melding wordt weergegeven wanneer u vanaf de bovenkant van het scherm omlaag veegt.

Wat is schending van de communityrichtlijnen TikTok?

Als je TikTok-content of -video wordt beoordeeld, wordt deze door ons Veiligheidsteam bekeken om te bepalen of deze in strijd is met onze Communityrichtlijnen. Dit kan gebeuren als je een video uploadt, als deze aan populariteit wint, of als deze wordt gemeld.

Wat gebeurt er met TikTok?

Op TikTok kun je jezelf filmen terwijl je danst, zingt of playbackt. De video’s kan de maker vervolgens zelf bewerken met verschillende effecten en online plaatsen. De filmpjes duren 15 tot 300 seconden. Na het online plaatsen kunnen gebruikers van de app deze met elkaar delen, liken en reacties achterlaten.

Waarom kan ik niet meer live op TikTok?

De mogelijkheid om live te gaan is alleen beschikbaar voor gebruikers die voldoen aan onze Communityrichtlijnen betreffende leeftijd en regio.

Kan je zien wie je profiel bekijkt op TikTok?

Lurkers opgelet! Dankzij een nieuwe functie op TikTok, genaamd Profile Views, kun je eindelijk zien wie er op je profiel loert. Het addertje onder het gras is dat beide partijen Profieloverzichten moeten hebben ingeschakeld.