Hoe zwaar is 1 snee brood?

Hoe zwaar is 1 snee brood?

Een snee (32 g) witbrood bevat gemiddeld 87 kcal, een snee bruinbrood 77 kcal, een snee volkorenbrood 77 kcal en een snee meergranenbrood 76 kcal.

Hoeveel calorieën zitten er in 2 boterhammen?

Zo telt een snee wit brood met melk en water respectievelijk gemiddeld 74 en 77 kcal. Met een snee bruinbrood krijg je dan weer 83 kcal binnen. Een snee volkorenbrood bevat 82 kcal. En meergranenbrood bevat per boterham zo’n 91 kcal.

Wat zit er in 1 snee bruin brood?

De voedingswaarden worden voor bij iedere broodsoort gegeven per 100 gram, een snee brood is ongeveer 35 gram. Bruinbrood bevat 307 calorieën, 7 gram eiwitten, 45,6 gram koolhydraten, 2,9 gram suiker, 3,7 gram vet en 5,7 gram vezels.

Welk brood heeft de minste calorieën?

Donker Fries roggebrood levert de minste calorieën en de meeste voedingsstoffen. Zuurdesembrood levert veel calorieën/koolhydraten maar ook veel voedingsstoffen.

Hoeveel calorieën per dag eten om af te vallen?

Bij een energiebeperkt dieet neem je minder calorieën. Ga bij een energiebeperkt dieet uit van 1.800 kilocalorieën per dag voor mannen en 1.500 kilocalorieën per dag voor vrouwen. Deze kilocalorieën zijn een gemiddelde aanbeveling. Het kan zijn dat jij net iets meer of minder nodig hebt.

Hoeveel kcal 2 boterhammen met kaas?

Het aantal calorieën van een boterham met kaas kan dus sterk variëren. Maar voor een enkele boterham van 90 kcal en een plakje kaas van 35 gram kom je ongeveer uit op 190 kcal. Voor een dubbele boterham met kaas zijn dit 280 kcal. En smeer je er graag 10 gram roomboter tussen, dan kom je aan een totaal van 353 kcal.

Hoeveel boterhammen is een glas bier?

Een glas bier (5% alcohol) van 250 ml levert 110 kcal. Dit is dus minder dan twee boterhammen met kaas.

Hoeveel kcal in volkoren boterham met kaas?

Een volkorenboterham met kaas bevat ongeveer 150 tot 200 kilocalorieën (afhankelijk van de soort kaas).

Wat is een goede vervanger van brood?

Er zijn broodvervangers en broodvervangers. Je kunt broodvervangers kiezen die je koolhydraten leveren zoals roggebrood, crackers en rijstwafels. Daarnaast heb je broodvervangers die ervoor zorgen dat je juist minder koolhydraten eet en een stofwisseling die ketose wordt genoemd stimuleert.

Hoeveel kcal zit er in een ei?

Er zitten 64 kilocalorieën in 1 stuk (50 gram) hard gekookt ei. Wil je weten hoe het zit met de andere voedingswaarden in ‘hard gekookt ei’? In onze caloriechecker hieronder kom je te weten hoeveel vet, verzadigd vet, eiwit, koolhydraten, suikers en vezels erin zit.