Hoelang blijft je TikTok geblokkeerd?

Hoelang blijft je TikTok geblokkeerd?

Je TikTok account is tijdelijk geschorst. Dit noem je ook wel een opschorting. Hierbij schakelt TikTok je account voor een bepaalde periode uit. Normaal gesproken is dit voor 24 uur, maar het kan ook langer zijn.

Waarom is mijn TikTok account verwijderd?

In totaal werden er ruim elf miljoen accounts verwijderd vanwege het overtreden van de regels op TikTok. Om de app te gebruiken moet je minimaal dertien jaar oud zijn. Volgens het platform vormen alle verwijderde accounts van kinderen nog geen 1 procent van alle TikTok-accounts.

Wat moet je doen als je TikTok account is geschorst?

Wanneer je TikTok account tijdelijk is geschorst dan is een kwestie van afwachten. Vind je het te lang duren of denk je dat er van een vergissing sprake is? Dan moet je met TikTok zelf contact opnemen. Dit doe je door een e-mail te sturen naar antispam@tiktok.com.

Hoe krijg je een verwijderde TikTok terug?

Nadat je per ongeluk enkele geposte video’s op de TikTok-app hebt verwijderd, worden ze volledig uit je account verwijderd. In dat geval krijg je geen officiële manier aangeboden om verwijderde TikTok-video’s direct uit de app te herstellen.

Waarom kan ik niet op TikTok?

Hoe kom ik weer in mijn TikTok account? Waarop praktisch elk ander platform, om ons TikTok – account te herstellen, we moeten neem contact met ons op via e-mail met het platform. In het geval van TikTok is de e-mail antispam@ tiktok . com .

Waarom word ik geblokkeerd op TikTok?

Contact opnemen met TikTok over geblokkeerde accounts. Accounts die consequent de Communityrichtlijnen schenden, worden op TikTok geblokkeerd. Als je account is geblokkeerd, ontvang je bij de volgende keer dat je de app opent een bannermelding om je op de hoogte te stellen van deze accountwijziging.

Hoe oud moet je zijn om TikTok te hebben?

TikTok is een 12+ app in de App Store. Zo kunnen ouders op de telefoon van hun kind instellen dat de app niet kan worden gedownload. Als drempel voor kinderen onder de 13 jaar die zich op TikTok willen registreren, hebben we een neutrale leeftijdsverificatie ingesteld volgens de industriestandaard.

Hoe kan je iemand rapporteren op TikTok?

Ga naar het profiel van de persoon. Tik op het 3-stippenpictogram rechtsboven. Selecteer Melden en volg de verstrekte instructies.

Hoe lang duurt het als je Snapchat account permanent geblokkeerd is?

Als je een e-mail van Snapchat krijgt waarin ze aangeven dat je account tijdelijk geblokkeerd is, wacht dan 24 uur en probeer daarna opnieuw in te loggen. In het geval dat je account na 24 uur nog steeds geblokkeerd staat, kun je het proberen te deblokkeren via deze link.

Waarom kan ik geen nieuw account maken op Snapchat?

Je kunt de foutmelding ‘Inlogprobleem’ krijgen als je probeert in te loggen of een nieuw account probeert aan te maken bij Snapchat op een geroot Android-apparaat. Als je Android-apparaat geroot is en je niet kunt inloggen: Unroot je Android-apparaat. Verwijder apps en plug-ins van derden.