Hoeveel afleveringen heeft Seizoen 2 van H3L?

Hoeveel afleveringen heeft Seizoen 2 van H3L?

Videoland is deze week toch van start gegaan met het uitzenden van het tweede seizoen van scholensoap H3L. De tweede reeks van de populaire serie over vijf scholieren op het fictieve Keizer Vijzels College telt in principe zestig afleveringen.

Waar kun je H3L op kijken?

H3L kijk je bij Videoland – Videoland.com.

Hoe kan je gratis H3L kijken?

H3L streamen Nu stream je series als H3L waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je H3L dus zelfs helemaal gratis.

Wie speelt Dylan in H3L?

Jean ‘Shinshan’ Salazar Tavera (19 jaar, Malden) speelt Dylan. Misschien ken je hem als de vrolijke danser ‘Shinshan’ die in 2019 ‘Holland’s Got Talent’ won of als bully Benji in de online ZAPP serie ‘Flexe Gasten’.

Wie speelt Christina in H3L?

Maar intussen is er een nieuwe rebelse H3L-klas opgestaan die nog harder tegen alle regels van de school aan schopt. In deze klas zitten drie nieuwe hoofdrolspelers: Quinty (Kymora Sade), Christina (Mathil Weich) en Dylan (Jean ‘Shinshan’ Salazar Tavera).

Hoe laat komt H3L op Videoland?

Inmiddels zitten de personages in hun laatste jaar, maar is er ook weer een nieuwe rebelse klas opgestaan. Videoland maakte bekend dat de tienerserie H3L terugkeert met een derde seizoen.

Waar kan ik gratis series kijken?

Crackle. Popcorn Flix. Vudu Movies on Us. Tubi TV. Pluto TV. CONtv. SnagFilms. Classic Cinema Online.

Waar kun je series online kijken?

Netflix. Prijs: €8, €12 en €16 per maand. Videoland. Amazon Prime Video. Film1. NLZiet. Disney+ Cinemember. Cinetree.

Hoe laat komt er een nieuwe aflevering op Videoland?

Nieuw seizoen Maar hoe laat verschijnt die eigenlijk op Videoland? Videoland zet de afleveringen al om 00.00 uur online! Dat betekent dat je in de nacht van woensdag op donderdag al naar het realityprogramma kunt kijken. Nachtbrakers kunnen er dus voor kiezen om ’s nachts al de volgende aflevering te kijken.

Is Streamz gratis?

Voor €19,95 per maand kijk je alles van Streamz en krijg je een breed aanbod van recente blockbusters en cinemaparels van de grootste filmmakers.