Hoeveel betaal je voor een Go scooter?

Hoeveel betaal je voor een Go scooter?

Naast het starttarief van € 0,50 (25 km/h scooter) en € 1,- (45 km/h scooter) betaal je púúr en alleen voor de tijd dat je de e-scooter huurt. De prijs per minuut is € 0,29.

Hoe krijg je een Go scooter aan?

Trek een van de remmen in en druk tegelijkertijd op de ‘GO’-knop op het display om de motor te starten. Dit is alleen nodig bij het opstarten van de rit.

Hoeveel kan je in de min staan Go scooter?

The deductible is 1000 euros.

Is Go scooter betrouwbaar?

Gebruik Go NIET! Nooit! Scooters staan niet op de parkeer plekken dus zijn onbruikbaar! 90% van de scooters staan met lege batterij. Schandalige service.

Kan je Go scooter pauzeren?

Je rit pauzeren of beëindigen De meeste gebieden van een stad zullen vaak groen zijn en dit houdt in dat je hier een rit kan starten, pauzeren of beëindigen. Servicegebied: Hier moet je je rit beëindigen. Geen parkeergebied: Hier mag je niet je scooter parkeren of je rit beëindigen.

Hoe geef je gas op een go scooter?

Linkerhand aan het stuur en rechterhand op de beugel Let op dat je niet per ongeluk gas geeft met de gashendel.

Waar mag je Go scooter parkeren?

Je mag direct naast een fietsenrek parkeren, op een scooterparkeerplaats en op een stoep die breed genoeg is voor een scooter en een kinderwagen. Hierbij zet je de scooter zover mogelijk tegen de muur aan.

Heb je een rijbewijs nodig voor een Go scooter?

Het rijden zonder rijbewijs of minderjarig gebruik kost je volgens de voorwaarden van Go-sharing € 500,-. Dit bedrag is hetzelfde bij fraude aan het systeem en een ander persoon laten rijden op je account. Alles overziend kunnen de kosten enorm oplopen als je zonder rijbewijs deelneemt aan het verkeer.

Wat als een go scooter leeg is?

De scooter geeft zelf aan wanneer de accu leeg is. Als dat gebeurt krijgt een Power Ranger een melding en rijdt hij naar zo’n scooter om de lege accu te verwisselen voor een volle. Op het moment dat een accu bijna leeg is kan de scooter niet gebruikt worden.

Wat gebeurd er als je Go scooter niet betaald?

De genoemde 500 euro is de boete die het verhuurbedrijf kan opleggen voor het zonder rijbewijs besturen van een Go Sharing scooter. Dit is naast (lees bovenop) de standaard boete van 260 euro via de politie.