Hoeveel bijplakken bij postzegel uit 2014?

Hoeveel bijplakken bij postzegel uit 2014?

Ja: postzegels met een 1 hoef je niet bij te plakken. Ook de mensen die bij de invoering postzegels kochten voor 46 cent hoeven nu dus niet bij te plakken. Dat geldt niet voor postzegels met een waarde aanduiding in euro’s.

Kan ik postzegels van 2015 nog gebruiken?

Is de oude postzegel met euro waarde nog geldig? Op de oude postzegels van Postnl staat inderdaad nog een waarde van de postzegel vermeld. Heb je nog postzegels in huis waarop een euro bedrag staat vermeld, dan mag je die gewoon gebruiken om je post te verzenden.

Welke postzegels mag je nog gebruiken?

De postzegels die nu geldig zijn en geldig blijven, zijn: Nederland 1 en 2 (voor verzending vanuit Nederland naar een adres in Nederland) Europa 1 en 2 (voor verzending vanuit Nederland naar Europese landen) Wereld 1 (voor verzending vanuit Nederland naar landen buiten Europa)

Hoe oud mag een postzegel zijn?

Priorzegels zijn geldig als ze uitgegeven zijn na 1 januari 2019. Voor alle andere postzegels geldt: als ze uitgegeven zijn na 2 oktober 1961, kan je ze gebruiken.

Wat te doen met oude postzegels?

Je mag oude en nieuwe postzegels plakken op je poststuk. Let er daarbij wel op dat de oude postzegels nog geldig zijn én dat je genoeg postzegels plakt, passend bij het actuele verzendtarief. Je kunt hiervoor ook speciale ‘bijplakzegels’ gebruiken.

Wat is de waarde van een postzegel met een 1 erop?

Vanaf 1 januari 2022 zal bpost de tarieven voor de Prior en Non Prior postzegels verhogen. Het tarief van een postzegel bij een enkelvoudige aankoop zal €1,19 voor Non Prior en €1,89 voor Prior per stuk kosten!

Wat is de waarde van postzegel 2?

De waarde van postzegels wordt tegenwoordig weergegeven met een cijfer of code. Je plakt binnen Nederland een postzegel met het cijfer 1 op brieven tot en met 20 gram. Het cijfer 2 gebruik je voor brieven vanaf 20 tot en met 50 gram.

Kunnen decemberzegels van 2015 nog gebruikt worden?

Zijn mijn oude kerstzegels nog geldig? Heb je na de feestdagen nog een velletje met oude kerstzegels over? Dan zijn die nog steeds geldig. Na de decemberperiode kun je ze voor je gewone post gebruiken, als je genoeg bijplakt.

Hoeveel zijn decemberzegels 2015 waarde?

Ieder velletje met twintig Decemberzegels 2015 kost € 12,80 per stuk. Bij aankoop van drie velletjes krijg je bovendien een leuk cadeautje, maar daarover later meer. Het speciale decembertarief van € 0,64 per postzegel is dit jaar geldig van 24 november 2015 tot en met 6 januari 2016.

Welke postzegel moet er op een kerstkaart?

Welke zegel je moet gebruiken, is dus afhankelijk van de bestemming van je kaart. De kaarten die in het overzicht hierboven onder “1 postzegel” staan, krijgen ook 1 internationale postzegel. De kaarten die in het overzicht hierboven onder “2 postzegels” staan, krijgen 3 internationale postzegels.