Hoeveel calorieën zitten er in een Chili Chicken?

Hoeveel calorieën zitten er in een Chili Chicken?

De Chili Chicken is de kleine burger van alle kip-snacks en een goed alternatief voor de hamburger. Maar met 314 calorieën toch nét wat ongezonder. Komt waarschijnlijk door die chilisaus.

Welke Mcdonalds burger heeft de meeste calorieën?

De klassieke hamburger van McDonald’s bevat zo al 248 kilocalorieën en een cheeseburger 297 kilocalorieën. Neem je een grotere burger zoals een BigMac dan zit je al aan 525 kilocalorieën. De McKroket is weer minder energierijk en telt 336 kcal. De burger met de meeste kilocalorieën is de Double Big Tasty.

Hoeveel calorieën zit er in Mac?

Voedingswaarde van een Big Mac energie: 525 kcal. eiwitten: 27 gram. vet: 27 gram, waarvan 10 gram verzadigd.

Hoeveel calorieën zitten er in 6 kipnuggets van de Mac?

Calorieën kipnuggets Eén portie McNuggets bevat 180 calorieën. Met de suikers valt het hier mee, maar 20% van je ADH aan zout krijg je er wel mee binnen! Verder bevatten de kipnuggets 11 gram vet, 10 gram eiwit en 11 gram koolhydraten.

Wat is het minst slecht bij Mcdonalds?

Deze hamburgers kun je het beste kiezen als je op je calorie-inname wilt letten: Hamburger: 253 calorieën. Cheeseburger: 302 calorieën. Filet-O-Fish: 331 calorieën.

Welke burger minste kcal?

Neem dan de Cheeseburger, deze overheerlijke burger met cheddar smeltkaas bevat 304 calorieën. Verder is de visburger met het laagje tartaarsaus een burger die niet zo veel calorieën bevat, de filet-O-fish bevat namelijk 331 calorieën. Daarna volgt de oer-Hollandse burger: de Mckroket, met 349 calorieën.

Hoeveel kcal zit er in 9 kipnuggets?

1 portie (161 g) bevat 395 calorieën.

Hoeveel calorieën Mcwrap?

1 portie bevat 530 calorieën.

Welke McFlurry heeft de minste calorieën?

Zoals je ziet is er nog verschil in het aantal calorieën per smaak McFlurry. In een McFlurry Crunch zitten bijvoorbeeld 350 calorieen, terwijl er in een McFlurry Lion maar liefst 530 calorieen zitten. Dat is een verschil van bijna 200 calorieën.

Hoeveel kcal zit er in een Big Tasty?

De Double Big Tasty met Bacon bevat twee rundvleesburgers, bacon, Emmentaler smeltkaas, tomaat, verse ui, frisse sla en een speciale grillsaus en ook geserveerd op een geroosterd sesambroodje. De Single Big Tasty heeft 655 calorieën, de Double Big Tasty bevat 931 calorieën.