Hoeveel calorieën zitten in een bakje kibbeling?

Hoeveel calorieën zitten in een bakje kibbeling?

Er zitten 304 kilocalorieën in 1 portie (145 gram) kibbeling. Wil je weten hoe het zit met de andere voedingswaarden in ‘kibbeling’? In onze caloriechecker hieronder kom je te weten hoeveel vet, verzadigd vet, eiwit, koolhydraten, suikers en vezels erin zit.

Is kibbeling gezond of ongezond?

Toch is de voedingswaarde van kibbeling niet enorm slecht. 100 gram kibbeling bevat zo’n 220 calorieën en maar liefst 24,5 gram eiwit en 13,8 gram vet. Daarnaast bevat deze gefrituurde snack ongeveer 13 gram koolhydraten en 1 gram vezel. Door deze hoge hoeveelheid eiwitten is kibbeling een best gezond tussendoortje.

Hoeveel calorieën zitten er in een portie kibbeling met saus?

Een kleine portie kibbeling (145 gram), met saus bevat: 358 kcal. 32,7 gram eiwitten. 4,8 gram koolhydraten.

Hoeveel gram is groot bakje kibbeling?

Groot portie gebakken kibbeling met saus naar keuze. 300-350 gram per portie.

Hoeveel calorieën in 200 gram kibbeling?

6. Portie kibbeling: 306 kcal.

Welke kibbeling is gezond?

Kibbeling wordt gemaakt van magere vissoorten. Die bevatten maar weinig vet en daardoor ook weinig gezonde visvetzuren. Juist die gezonde vetzuren verlagen de kans op hart- en vaatziekten. Vanwege die vetzuren heeft vette vis zoals zalm, makreel, haring of sardines de voorkeur.

Is kibbeling afval vis?

Het woord kibbeling duidde oorspronkelijk het gezouten afval van de kabeljauwvangst aan. Toch is er veel verschil in kibbeling en is er niet één ingredient voor het krokante stukje vis.

Is kibbeling koolhydraatarm?

Gewone kibbeling is natuurlijk niet koolhydraatarm door het lekkere krokante korstje, maar wist je dat je super eenvoudig koolhydraatarm paneermeel kunt maken? Daarmee kun je kabeljauw paneren, maar natuurlijk ook kip of maak een lekkere schnitzel!

Hoeveel gram is 1 kibbeling?

Dit kan je doen door de schuifbalk te bewegen. Een portie kibbeling, gebakken komt overeen met 150 gram. -1 g.

Hoeveel gram zit er in een klein bakje kibbeling?

Stukjes kabeljauw, altijd vers gebakken. De kibbeling wordt geleverd inclusief saus. Prijs is per portie van ongeveer 150 gram.