Hoeveel heeft het huis van Royalistiq gekost?

Hoeveel heeft het huis van Royalistiq gekost?

Royalistiq huis De prijs van dit penthouse is €500.000.

Hoe is Royalistiq rijk geworden?

Gamer en Influencer Royalistiq is de naam waarmee Roy Beszelsen (1997) dagelijkse video’s op YouTube maakt. Sinds november 2015 is hij begonnen met het consistent uploaden van succesvolle video’s en staat hij inmiddels bekend als een snel groeiend kanaal.

Welk dorp woont Don?

Hij woont sinds 2021 in Roelofarendsveen, een naastgelegen dorp niet ver van waar hij voorheen woonde.

Hoe oud is Royalistiq 2022?

Royalistiq is een Nederlandse youtuber met 911K abonnees. Zijn volle naam is Roy Beszelsen en hij is geboren in 1997 en op 3 december jarig.

Wat is de echte naam van Royalistiq?

Ineens voelde ik de behoefte om alles over Roy Beszelsen, beter bekend als Royalistiq, te weten. Hij speelt eindeloos vaak het computerspel Fortnite, is daar supergoed in en plaatst er filmpjes van op YouTube.

Hoeveel verdiend Don de Jong met focus drink?

YouTube betaald vaak tussen de één en vier euro uit per duizend views. Daarom gaan we uit van een gemiddelde van tweeëneenhalf euro per duizend views. Hiermee verdient Don de Jong waarschijnlijk rond de € 42.500 per maand aan advertentie inkomsten.

Waar gaat Gio Latooy wonen?

Gio Latooy komt uit Rotterdam en is vlogger. Met zijn ruim 1,3 miljoen abonnees op YouTube is hij een van de grootste YouTube-sterren van het land. Niet voor niets woont hij daarom sinds 2021 in een villa in Krimpen aan de Lek die hem 1,2 miljoen euro kostte.

Wat kost de auto van Royalistiq?

De 22 jarige gamer besloot een Audi r8 aan te schaffen uit het jaar 2016. De bloedsnelle Audi heeft een nieuw prijs van maar liefst €289.057 euro maar hoeveel de YouTuber precies heeft betaald is niet bekend. Maar dat je als 22 jarige deze supercar kan kopen is niet niks voor een 22 jarige als je ons vraagt.

Waar heeft Royalistiq in geïnvesteerd?

Cryptocurrency. Royalistiq heeft wel eens in video’s laten weten dat hij leuke bedragen heeft verdient met investeren in cryptocurrency. Hierbij heeft hij geïnvesteerd in Cardano toen deze op € 0,20 stond om deze vervolgens op de koers van € 2,40 weer te verkopen. Hiermee heeft hij dus twaalf keer zijn inleg verdient!

Hoe heet Royalistiq op Fortnite?

Onder de naam Royalistiq plaatst Roy Beszelsen dagelijks video’s op Youtube. Sinds 2015 staat het account van de gamer en influencer in volle bloei. Hij heeft inmiddels bijna een half miljoen abonnees en maandelijks ruim 14,5 miljoen weergaven. Royalistiq zal zijn Fortnite-kunsten niet alleen gaan vertonen.