Hoeveel is een GX waard?

Hoeveel is een GX waard?

Over het algemeen zal je niet meer dan 2 GX Pokémon kaarten tegenkomen in een booster box met 360 kaarten. Om deze reden zijn GX Pokémon kaarten over het algemeen meer waard dan reguliere Pokémon kaarten. Ze kunnen tot wel $100 per kaart opleveren.

Wat is de waarde van Charizard?

Heritage Auctions in Amerika verwacht dat een Charizard Pokémon-kaart ten minste 350.000 dollar gaat opleveren bij de eerstvolgende veiling.

Wat is de duurste GX?

Golden Solgaleo GX – Ultra Prism Na Charizard is de duurste kaart uit de Sun & Moon reeks de Golden Solgaleo GX uit Ultra Prism. Deze kaart is makkelijk te herkennen omdat het een gouden kleur heeft. Dit maakt het een zeldzame Pokémon kaart.

Hoeveel GX kaarten zijn er?

Er zijn in totaal 165 Rare Holo GX Pokemon kaarten uitgebracht.

Welke Pokemon kaarten zijn veel geld waard?

Pokémon kaarten uit de volgende kaarten series zijn vaak veel waard: Base Set, Base Set 2, Fossil, Jungle en Team Rocket. Daarnaast zijn ook de volgende kaarten series aardig waardevol: Neo Destiny, Neo Revelation, Neo Discovery, Neo Genesis en Southern Islands.

Wat is Mint Pokemon?

NM/Mint = kaart heeft een of meer fabrieks defecten. Het is nooit gebruikt of gespeeld, maar het kwam uit de booster met een aantal gebreken, zoals witte plekjes rond één of meer op de achterkant of een kleine onvolkomenheid op de voorkant van de kaart.

Wat is de duurste Charizard?

Voor een zeldzame Pokémonkaart van de vuur-Pokémon Charizard is 420.000 dollar (382.000 euro) geboden. Dat is het hoogste bedrag ooit voor een dergelijk type kaart. Het kaartspel van de populaire gamefranchise is na 25 jaar nog steeds immens populair, vooral onder verzamelaars.

Wat is de zeldzaamste Charizard?

Dragon Frontiers Holografisch Shiny Charizard 2006 Er werd tijdens de uitgave van deze kaart maar één kaart met een gouden ster uitgebracht in elke twee boxen. Daarom zijn ze zo zeldzaam. Er zijn dan ook maar 87 PSA 10 exemplaren van de Dragon Frontiers Holografisch Shiny Charizard ter wereld.

Wat is de aller zeldzaamste Charizard?

Holografische Legendary Collection Charizard 2002 PSA 10 – 38 000 euro. Dit is en blijft de meest iconische Pokemon kaart. Hierdoor heeft deze kaart in de loop van jaren meerdere reprints gehad uit verschillende sets.

Is Charizard zeldzaam?

De reden dat deze kaart zo zeldzaam en moeilijk te verkrijgen is? Charizard mist een schaduw aan de rechterkant en onderkant van het Pokémon blok, hetgeen onder een ‘drukfout’ valt. De productie werd al snel aangepast waardoor er maar weinig van op de markt zijn.