Hoeveel kost een kaartje voor de bioscoop Pathé?

Hoeveel kost een kaartje voor de bioscoop Pathé?

U betaalt bij Pathé bioscopen slechts € 8,50 voor een bioscoopkaartje.

Wat kost een kaartje bij Kinepolis?

Voor slechts €8,95 ben je in het bezit van een bioscoopkaartje die geldig is in alle Kinepolisvestigingen die hieronder genoemd worden.

Kun je kaartjes kopen in de bioscoop?

Wel kun je voor films en events online en in de bioscoop tickets kopen en hierbij direct jouw eigen stoel(en) in de zaal uitkiezen.

Wat kost een bioscoopkaartje bij Foroxity?

Voordat de film van jouw keuze bij Bioscoop Foroxity Roermond begint, geniet je van een heerlijk driegangen keuzemenu inclusief bioscoopticket voor slechts €29,95 of een knapperige schnitzel en een drankje, inclusief bioscoopticket voor €22,95 per persoon.

Hoe krijg je korting bij Pathé?

Als je in de ochtend of vroege middag naar de film gaat, krijg je €2,50 korting bij Pathé. Alle senioren ontvangen standaard €2,- korting op een bioscoopticket van Pathé. Op Pathé.nl zie je in een oogopslag welke films er bij een bioscoop bij jou in de buurt draaien.

Hoe koop je een ticket bij Pathé?

Tickets koop je snel en gemakkelijk via onze Pathé app of website. Wil je gebruik maken van een stadspas of voucher die alleen in de bioscoop zelf te verzilveren is? Je kan dan in de bioscoop tickets kopen. Je kan ook reserveren.

Wat is een familieticket?

Het Familieticket is een bioscoopkaartje speciaal voor het hele gezin. Je betaalt voor twee volwassenen en twee kinderen slechts € 34,- voor een filmvertoning. Gaan er meer dan twee kinderen mee dan betaal je per additioneel kind het geldend kindertarief. Dit is alleen verkrijgbaar aan de kassa van uw bioscoop.

Hoe korting Kinepolis?

De geschenkformules en de voordeelkaarten zijn te koop aan het onthaal van alle Belgische Kinepolis bioscopen. De tickettarieven vind je via de Kinepolis bioscopen infopagina waar je per bioscoop de tickettarieven kan raadplegen. *Uitzonderingen kunnen van toepassing zijn voor speciale voorstellingen of evenementen.

Hoeveel kost een kaartje bij Vue?

Online verkoop: €13,- Kassaverkoop bij Vue Apeldoorn: €13,50 Movie Pass: toeslag van €5,- Kaarten zijn te koop via vuecinemas.nl/apeldoorn en te vinden in het reguliere filmprogramma.

Kun je contant betalen bij de bioscoop?

Je kan pinnen of contant betalen. Online hebben wij meerdere opties. Bestel je digitale (e-)giftcard op de website van Pathé.