Hoeveel profielen op Viaplay?

Hoeveel profielen op Viaplay?

Je kunt maximaal zes profielen aanmaken. Hiervan is het eerste profiel het hoofdprofiel. Dit profiel kan geen leeftijdsbeperkingen en dergelijke bevatten. De overige vijf profielen kun je naar wens aanpassen.

Kun je Viaplay via Ziggo delen?

Je kunt maximaal 5 apparaten koppelen aan één Viaplay account. En je kunt dan tegelijkertijd 2 verschillende streams bekijken. Je kunt dus Formule 1 kijken, terwijl iemand anders een film of serie kijkt.

Hoeveel mensen tegelijk Viaplay kijken?

Viaplay-accounts zijn alleen bedoeld voor persoonlijk gebruik en je kunt als klant twee streams tegelijkertijd hebben. Dit geldt voor series, films en sport.

Kan je Viaplay abonnement delen?

Viaplay geeft de abonnee in de contractvoorwaarden al niet veel ruimte om een account te delen. Zo kan er slechts met twee apparaten tegelijk van een abonnement gebruik worden gemaakt. Ook kan aan het abonnement een maximum van slechts vijf unieke apparaten gekoppeld worden.

Kun je F1 tv PRO delen?

Daarnaast vraagt men zich af of het delen van een account op F1 TV mogelijk is. Volgens de streamingdienst kun je op 6 verschillende apparaten ingelogd zijn, maar kun je maar 1 stream tegelijkertijd van de daadwerkelijke race afspelen.

Is Viaplay gratis bij Ziggo?

Voor Viaplay betaal je 13,99 per maand. Hoe kijk ik Viaplay bij Ziggo? Bij Ziggo kijk je Viaplay op al je favoriete apparaten.

Hoe zet ik Viaplay op mijn tv?

Om aan de slag te gaan met Viaplay op je smart-tv, zoek je de app op het apparaat. Op sommige modellen is de app al geïnstalleerd. Als dat niet zo is, ga je naar de App Store om de app te downloaden.

Hoeveel accounts op F1 TV Pro?

Bij F1 TV Pro is het namelijk mogelijk om op 6 verschillende apparaten ingelogd te zijn, maar kun je maar 1 stream tegelijkertijd van de daadwerkelijke race afspelen. Het platform laat hierover in hun kenniscentrum weten: “Je kunt live timing en de livestream naast elkaar bekijken.

Hoeveel tegelijk kijken F1 TV?

Bij f1tv kun je de race maar op 1 stream kijken. Delen is dus niet mogelijk. Bij viaplay kun je waarschijnlijk wel 2 streams tegelijk kijken.

Hoe krijg ik F1TV op mijn tv?

Op APKpure is de onofficiële applicatie van F1TV viewer voor AndroidTV en de officiële F1TV applicatie te downloaden.