Hoeveel staat er op mijn Rituals giftcard?

Hoeveel staat er op mijn Rituals giftcard?

Controleer het saldo op je giftcard Vul het nummer van je giftcard in om te zien hoeveel er nog op staat. Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met de klantenservice.

Hoe activeer ik een Rituals giftcard?

De Rituals (online) giftcard kan worden verzilverd in de officiële Rituals-winkels en via de officiële Rituals-website en mobiele app. De Rituals (online) giftcard kan niet worden gebruikt bij onze wholesale partners of shop-in-shop locaties. In onze online winkelzoeker kun je een lijst met onze winkels vinden.

Hoelang is mijn Rituals giftcard geldig?

De Rituals Cadeaubon is in alle Rituals winkels en in de webshop te besteden en is onbeperkt geldig.

Hoe werkt cadeaukaart Rituals?

The Rituals Gift Card. een persoonlijke Rituals gift card. Het ideale cadeau voor elke gelegenheid! Dit cadeau wordt rechtstreeks naar de ontvanger gestuurd via e-mail, WhatsApp of Facebook: perfect voor als je last-minute nog een cadeau zoekt!

Hoe betalen bij Rituals?

Bij Rituals kun je betalen met creditcards van MasterCard, VISA en American Express (AMEX). Daarnaast kun je ook betalen met pin en contant geld.

Hoeveel staat er op mijn gift card Ici Paris?

Geef bij het afrekenen het 13-nummerige cijfer in (startende met 92), en krijg meteen het resterende bedrag en de vervaldatum van de kaart te zien.

Waar koop ik Rituals cadeaubon?

De Rituals Cadeaubon is te koop op cadeaubon.nl en bij alle fillialen van Rituals.

Kun je BeautyCadeau online besteden?

U kunt uw BeautyCadeau alleen bij Rituals, Parfumado en Boozyshop online verzilveren. In de fysieke winkels is het mogelijk om de fysieke of digitale BeautyCadeau te verzilveren.

Waar kan ik mijn BeautyCadeau besteden?

BeautyCadeau (voorheen Beauty en Parfum cadeau) is te gebruiken bij meer dan 600 locaties in Nederland, waaronder ICI Paris XL, RITUALS, Parfumado, Boozyshop, Sunday’s, Zwaluwhoeve, Elysium, Veluwse Bron, SpaPuur en SpaSense.

Hoe werkt BeautyCadeau?

Met een aanbod van meer dan 600 locaties, van spa tot make-up geeft BeautyCadeau een ruime keuze voor een heerlijk verwen of relaxt moment binnen of buitenshuis. Kies zelf een waarde tussen 5 en 150 euro en bestel jouw BeautyCadeau op giftcardstore.nl. Het saldo op de kaart hoeft niet in één keer gebruikt te worden.